Câinele-erou şi-a salvat stăpânul de la moarte! Povestea emoționantă a ciobănescului german, Sadie

Ultima actualizare:

    Sadie, de 6 ani,  a stat la căpătâiul  stăpânului  până la sosirea  doctorilor  Foto: Facebook
Sadie, de 6 ani, a stat la căpătâiul stăpânului până la sosirea doctorilor Foto: Facebook

Dacă nu era Sadie la căpătâiul lui, Brian K. ar fi pierit cu siguranţă. Bărbatul a suferit un atac cerebral şi a fost la un pas să moară dacă nu îi sărea în ajutor căţeluşa pe care o adoptase ca să îi ţină de urât în pandemie.

Americanul Brian K, din New Jersey,  a fost salvat de Sadie, o căţeluşă de 6 ani din rasa ciobănesc german, după ce a suferit un atac cerebral şi a căzut în propria casă. Sadie l-a lins pe faţă pentru a nu îl lăsa să leşine şi i-a adus telefonul mobil uitat pe canapea pentru a putea suna la 911. 

Căţeluşa fusese adoptată cu doar câteva luni înainte pentru a-i ţine de urât bărbatului pe perioada pandemiei. Brian K era singur în casă la finele lunii ianuarie şi a simţit că se învârte pământul cu el. I s-au înmuiat picioarele şi a căzut la podea, lovindu-se puternic la cap. 

Sadie, căţeluşa adoptată cu doar câteva luni înainte de la adăpostul pentru căţei din Oakland, Ramapo-Bergen Animal Refuge, a dat alarma. A lătrat de câteva ori, a încercat să deschidă uşa de la intrare, fără succes, pentru că era încuiată şi apoi a revenit la căpătâiul lui Brian K.

Orice întârziere îi putea fi fatală

Acesta se sufoca şi începea să îşi piardă cunoştinţa. L-a lins pe faţă pentru a-l ţine treaz şi i-a adus telefonul. Bărbatul a sunat la Salvare şi Sadie s-a strecurat sub ceafa lui pentru a-i înălţa capul în aşa fel încât Brian să poată respira. Paramedicii care l-au dus pe Brian la spital au fost profund impresionaţi şi au dus-o la familia lui Brian. 

De câteva zile, bărbatul se simte mai bine şi va fi externat săptămâna viitoare. Până atunci, el vorbeşte prin videochat cu Sadie, au declarat reprezentanţii centrului pentru animale. Deşi nu a fost antrenată pentru a fi un câine de ajutor pentru persoanele cu handicap şi era nou-venită în casa lui Brian, Sadie a emoţionat întreaga planetă prin loialitate şi prezenţă de spirit într-un moment în care viaţa stăpânului ei atârna de un singur fir de păr. Sadie a fost propusă pentru Medalia de Loialitate, titlu care se acordă animalelor de companie care fac fapte extraordinare.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net