Ca la supermarket! Proxeneţii români din Spania şi-au tatuat «fetiţele» cu coduri de bare

Ultima actualizare:

    Fata astfel tatuată era tot de origine română
Fata astfel tatuată era tot de origine română

Prostituatele scoase la produs în Spania erau o "marfă" în toată regula pentru membrii a două clanuri de români. Aveau până şi cod de bare!

Ce-i drept, tatuajul simboliza datoria pe care o avea către proxeneţi fiecare dintre fete, după cum a descoperit poliţia din Madrid. În urma unei descinderi, au fost arestate 22 de persoane. A fost identificată şi una dintre victimele reţelei de carne vie - o tânără de 19 ani, care fusese sechestrată, bătută şi obligată să se prostitueze, anunţă România TV, citând El Mundo.

În urma descinderii, forţele de ordine au descoperit arme de foc, săbii, precum şi 140.000 de euro şi o mare cantitate de bijuterii. Pe lângă acestea, au fost confiscate cinci maşini, dar şi echipamente electronice de ultimă generaţie. În afară de proxenetism, cele două clanuri se ocupau şi cu jafuri şi trafic de droguri. Unul dintre capii reţelelor era căutat şi de poliţia română, pentru acuzaţii similare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net