Britanicii îl vor pe William rege, dar Charles nu vrea să renunțe la tron în favoarea fiului

Ultima actualizare:

    Prințul de Wales ar putea să renunțe la tron, dar nu o va faceFoto: Getty Images
Prințul de Wales ar putea să renunțe la tron, dar nu o va faceFoto: Getty Images

Prințul Charles nu este o figură la fel de iubită precum mama sa, Regina Elisabeta, nici precum fosta lui soție, Prințesa Inimilor Diana. Se pare că cei mai mulți britanici și-ar dori ca el să renunțe la tron în favoarea fiului său cel mare, William, dar biograful lui, Sally Bedell Smith, susține că nu are de gând să facă asta.

Charles nu a avut o viață ușoară. Încă din copilărie, acesta a știut că va fi rege, însă presiunea a fost destul de greu de suportat pentru un copil. Se pare că Regina ar fi fost dintotdeauna aspră cu el, iar asta l-a schimbat.

„Copilăria l-a marcat în moduri în care nici eu nu am înțeles pe deplin”; a povestit Sally Bedell Smith, conform harpersbazaar.co.uk

Charles va fi cu siguranță rege, asta crede Sally: „El va Regele Marii Britanii, iar Camilla va fi Regină. Nu vor renunța la tron în favoarea lui William, care propabil va deveni Rege abia la 40-50 de ani”.

Sally a confirmat și alte „picanterii” vehiculate de presă de-a lungul anilor. Da, Charles a plâns în noapte nunții cu Diana, Prințesa Inimilor suferea de bulimie și da, el era extrem de gelos pe popularitatea de care s-a bucurat fosta lui soție. Charles a trăit în umbra ei și părea că nimic nu îi va face pe britanici să îl placăpe el. Cu toate acestea, autoarea Sally Bedell Smith susține că oamenii nu îi cunosc adevărata față a lui Charles: „Eu am ajuns să îl admir enorm”.

Cu toate astea, nici Charles nu a fost un sfânt. Certurile cu mama sa îl aveau ca instigator pe acesta: „Regina e foarte directă, dar și Charles pune paie pe foc. 

Despre moartea tragică a Prințesei Diana, Charles ar fi spus:„Toți mă vor învinui pe mine”. Și a avut dreptate. Reabilitarea imaginii sale nu s-a încheiat încă, dar se pare că prințul încearcă să se bucure de rolul de bunic și să nu se mai gândească la ce spun „gurile rele”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net