Brigitte Macron și Melania Trump s-au întrecut în ținute de lux la Summit-ul G7

melania-trump-brigitte-macron.jpg

melania trump si brigitte macron
Brigitte Macron și Melania Trump au ales ținute de designer pentru excursia cu soțiile liderilor de la Summit-ul G7
foto: EPA

În vreme ce soții lor s-au contrat pe teme de securitate internațională și de mediu, Brigitte Macron și Melania Trump au predat adevărate lecții de stil la o întâlnire cu soțiile șefilor de stat prezenți în Biarritz.

Duminică, partenerele de viață ale liderilor prezenți la Summitul G7 de la Biarritz, Franța, au făcut o excursie în zonă, pentru o degustare de vinuri, o vizită la o fermă de ardei iuți și un program artistic cu specific local.

Din grup au făcut parte, pe lângă gazda Brigitte Macron și prima doamnă a SUA, Melania Trump, Akie Abe, soția prim-ministrului japonez Shinzo Abe, Cecilia Morel, prima doamnă a statului Chile, Jenny Morrison, soția prim-ministrului australian Scott Morrison, și Malgorzata Tusk, soția președintelui Consliului Europei Donald Tusk.

brigitte-macron-melania-trump-summit.jpg

brigitte macron si melania trump alaturi de alte prime doamne la summitul g7
Brigitte Macron a fost gazda perfectă pentru soțiile liderilor prezenți la Summit-ul G7 de la Biarritz
foto: EPA

 

Proaspăt întoarsă din vacanța în stațiunea oficială a președinților francezi, Fort de Bregancon, Brigitte Macron (66 de ani) a etalat un bronz irezistibil, pus în valoare de rochia roșie, cu decupaje la nivelul umerilor. Ca de obicei, soția lui Emmanuel Macron a ales un model deasupra genunchilor, de la designerul ei preferat, Louis Vuitton.

Pentru accesorii, Brigitte Macron a ales tot brandul Louis Vuitton, al cărui logo a fos vizibil pe tocurile pantofilor bicolori, cu cataramă dublă. Dacă ar fi știut că grupul condus de ea urma să intre și pe un câmp cultivat cu ardei iuți, probabil că prima doamnă a Frnaței ar fi ales niște încălțări mai confortabile.

prime-doamne-summit.jpg

brigitte macron cu tocuri intr-un camp de ardei iuti
Brigitte Macron a avut ceva probleme cu echilibrul din cauza tocurilor, pe câmpul de ardei iuți
foto: EPA

 

Melania Trump, cu balerini Louboutin și geantă Hermes

Mult mai inspirată din acest punct de vedere a fost Melania Trump (49 de ani), care a ales pentru scurta escapadă ”la țară” o pereche de balerini albi, de la designerul ei preferat, Louboutin. Prima doamnă a SUA a ales o ținută albă din cap până-n picioare, condimentată cu accesorii de lux. Soția lui Donald Trump a purtat o rochie midi Calvin Klein, fără mâneci, cu o centură din același material.

melania-trump-brigitte-macron.jpg

melania trump si brigitte macron
Brigitte Macron și Melania Trump, de departe cele mai elegante apariții de la Summit-ul G7
foto: EPA

 

Este vorba despre un model din colecția de acum doi ani a designerului, dar, asemenea lui Kate Middleton, Melania nu se sfiește să aducă în actualitate piese mai vechi de designer. Și o face cu multă grație, trebuie să recunoaștem. Pe lângă balerinii Louboutin, Melania a Trump și-a accesorizat ținuta cu o geantă Hermes, modelul Birkin.

Citește și:

Brigitte Macron, la plajă cu fiica ei mai mică. Care arată mai bine?

Melania Trump, într-o rochie incredibil de scurtă în biserică, la slujbă

Loading...
 
 

Citește și

  • cele mai sexy imagini cu melania klauss trump

    Este o premieră la Casa Albă, înregistrată de soția proaspătului ales președinte american. La Casa Albă se va instala o First Lady cu un trup de invidiat pentru cei 46 de ani ai săi, care a fost cândva expus pentru ca toți ochii să se poată bucura de el. Iată povestea doamnei Trump, pe care poate nu o știai.

  • brigitte macron costum de baie

    Poza cu Brigitte Macron (64 de ani) la plajă, de pe coperta revistei Paris Match, a făcut înconjurul rețelelor de socializare. Cei mai mulți au admirat forma impecabilă a primei doamne a Franței, însă au fost și voci care aususținut că poza cu Brigitte Macron în costum de baie a fost prelucrată excesiv înainte de a fi publicată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1