Bomba sexy e criminal în serie

criminal.jpg

Slobodanka Tosi e acuzată că a ucis cu sânge rece patru bărbaţi şi şi-a aruncat în aer un fost iubit
Foto: Playboy

Cea mai sexy criminală din Bosnia şi Herţegovina a ajuns după gratii. Mafioata Slobodanka Tosi, de 29 de ani, este acuzată că a ucis 5 bărbaţi, între care şi un iubit, pe care l-a aruncat în aer în 2008.

Fosta Miss Bosnia 2005 opera întotdeauna sub pseudonimul „Lutka” (n.r.  - „Păpuşa”, în traducere). Slobodanka Tosi avea emis pe numele ei un mandat internaţional de arestare încă din aprilie 2014. Zilele trecute însă, fugara a fost prinsă în Croaţia şi extrădată în Bosnia şi Herţegovina, unde este judecată pentru omucidere, jaf armat şi spălare de bani.

Focoasa brunetă este acuzată că a ucis cel puţin 5 bărbaţi, între care un fost iubit, care făcea parte din lumea interlopă şi pe care l-a aruncat în aer în ianuarie 2008. Slobodanka Tosic a intrat în vizorul poliţiei din cauza relaţiei pe care o avea cu  liderul unei grupări mafiote din Balcani, Darko Elez. Sub îndrumarea acestuia, fostul „iepuraş” Playboy ar fi ucis trei bărbaţi şi ar fi ordonat asasinarea altor doi. În plus, frumoasa avea şi plăceri sadice: în 2006 a asistat la execuţia unui mafiot.

De asemenea, este acuzată de furturi în valoare totală de 2 milioane de euro. Ironia face ca Tosic să se alăture Mafiei tocmai când cunoaşte faima prin apariţii sexy şi provocatoare în reviste pentru bărbaţi şi la televizor. 

Îşi executa victimele cu mitraliera

  • aprilie 2006: participă la asasinarea lui Djordje Ždrale, un mafiot local
  • august 2007: îl ucide pe Boris Govedarica într-un centru comercial cu două arme automate
  • septembrie 2007:  îl execută pe Zoran Golub într-o cafenea din Sarajevo
  • ianuarie 2008: îl aruncă în aer pe Vladimir Macar, cu ajutorul unei bombe plasate în maşina sa. Doi trecători mor din cauza rănilor produse de explozie.
Loading...