Bijuterii de 8.000 de lei, cadou regal pentru Prinţul Harry şi Meghan

7-actu-1-3col-cu-flip-margareta-si-radu.jpg

Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu nu au fost invitaţi la nunta regală britanică

Marele eveniment care va avea loc sâmbătă în Marea Britanie e în vizorul întregii lumi: Prinţul Harry (33 de ani) se căsătoreşte cu actriţa americană Meghan Markle (36 de ani). Familia Regală a României nu a fost invitată la nuntă, dar le-a trimis mirilor un cadou de inspiraţie românească.

Aşadar, Majestata Sa Margareta şi Principele Radu au ales bijuterii din aur alb, de 14 k, marca Malvenski (n.r. furnizor al Casei Regale). Este vorba de o pereche de butoni (4.000 de lei) pentru Prinţul Harry şi o pereche de cercei (1.300 de lei), dar şi o brăţară (2.800 de lei) pentru Meghan.

7-bijuterii-casa-regala.jpg

Creaţiile semnate Malvensky au ca inspiraţie Coloana Infinitului de Constantin Brâncuşi

Bijuteriile au ca inspiraţie Coloana Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi. Casa Regală a ales aceste bijuterii drept dar de nuntă ca un omagiu adus tradiţiilor şi folclorului românesc. 

7-actu-5-2col-gettyimages-880232960.jpg

Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani)

Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu nu vor participa la marele eveniment, deoarece nici un un membru al vreunei case regale, în afară de cea britanică, nu a fost invitat. Motivul? Prinţul Harry nu se află în linia de succesiune, iar Capela St. George, în care se va oficia cununia, este prea mică. Astfel, deşi au fost trimise 600 de invitaţii, doar circa 200 de persoane vor participa la petrecerea de nuntă. Celelalte circa 400 sunt invitate să ia parte doar la cununia religioasă. De asemenea, alte 2.640 de persoane au fost invitate să participe la eveniment pe domeniul Castelului Windsor.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1