Bărbații din viața Prințesei Diana: un rugbist, un chirurg și un cântăreț

printesa_diana_hepta_abaca_press.jpg

printesa diana
Prințesa Diana a avut o viață amoroasă tumultuoasă
foto: Hepta/Abaca Press

Prințesa Diana a fost măritată o singură dată, însă viața ei amoroasă a fost una mult mai zbuciumată decât s-a știut până acum. Zvonurile că ar fi avut diverse aventuri romantice au circulat și în timpul vieții, însă niciodată nu s-a știut tot adevărul.

Acum, cu puțin timp înainte ca documentarul „Diana, mama noastră: Viața și moștenirea ei”, au ieșit la suprafață iubirile din viața Prințesei Diana, potrivit mirror.co.uk. Pentru prima dată, William și Harry au vorbit deschis despre viața mamei lor, în cadrul interviurilor pentru documentar.

Diana s-a căsătorit cu Prințul Charles în 1981, la 29 iulie. Dar după câțiva ani de mariaj, laptele și mierea dintre ei au fost date pe aventuri extraconjugale. În decembrie 1995, Palatul Buckingham a anunțat că Regina Elisabeta a II-a a trimis scrisori separate Dianei și lui Charles, spunându-le că „un divorț timpuriu este dezirabil”. Divorțul s-a finalizat în august 1996. Însă, până atunci, Prințesa Diana trecuse deja prin mai multe aventuri.

James Hewitt

james_hewitt_hepta.jpg

james hewitt
James Hewitt
foto: Hepta

 

În 1992, a luat sfârșit relația dintre Diana și James Hewitt, ofițerul militar cu care Prințesa s-a iubit timp de cinci ani, timp în care era căsătorită cu Charles. Ulterior, a recunoscut că a avut această relație extraconjugală. James a scris inclusiv o carte despre iubirea lor, „James Hewitt y Diana de Gales: Nuestro amor prohibido”.

James Gilbey

James Gilbey a fost bărbatul din conversațiile telefonice înregistrate în scandalul „Squidgygate”, după alintul cu care acesta i se adresa Dianei, „Squidgy” sau „Squidge” (în limba engleză, un substantiv care descrie un sunet, n.r.). Conversația ar fi avut loc de Anul Nou, în 1989. De atunci, Gilbey a refuzat să discute despre relația cu Prințesa.

Hasnat Khan

hasnat_khan_getty.jpg

hasnat khan getty
Hasnat Khan
foto: Getty

 

Prințesa Diana îl poreclise „Domnul Minunat” pe chirurgul cardiolog de origine pakistaneză Hasnat Khan. Cei doi au avut o relație de doi ani, care s-a sfârșit cu numai câteva săptămâni înainte de moartea Dianei.

Will Carling

will_carling.jpg

will carling
Will Carling
foto: Hepta

 

Will Carling era un faimos jucător de rugby când a început să flirteze cu Prințesa. Era, de asemenea, căsătorit, iar aventura sa a făcut-o pe soție să îl critice în mod public: „Sunt tristă că Will s-a plasat în această ipostază, și că Prințesa a făcut-o de asemenea. Acest lucru i s-a mai întâmplat ei înainte, și ai spera că nu va face din nou aceste lucruri, dar evident le face”. A urmat, curând, divorțul sportivului.

Bryan Adams

bryan adams

 

Faimosul cântăreț canadian Bryan Adams a scris melodia „Diana” cu mult înainte să o cunoască pe Prințesă. Totuși, în 2014, fosta iubită a artistului, Cecile Thomsen, a declarat că aventura lui cu aceasta a fost motivul pentru care s-a despărțit de el.

Oliver Hoare

În 1992, Prințesa Diana a făcut o adevărată „obsesie” pentru un vânzător de obiecte de artă pe nume Oliver Hoare. Un fost bodyguard a declarat că l-a văzut o dată pe bărbat „semi-dezbrăcat în spatele unui dafin plantat în ghiveci, pe un coridor din Palatul Kesington, fumând o țigară”.

Dodi Fayed

dodi fayed diana

 

Dodi Fayed, fiul proprietarului unui celebru magazin numit Harrods, și-a rupt logodna cu un fotomodel american pentru a fi cu Prințesa Diana. Cei doi și-au făcut relația publică în iulie 1997, și au petrecut împreună nouă zile pe riviera franceză și italiană, pe iahtul familiei lui. El și Diana au fost văzuți împreună în noaptea în care au murit.

Loading...

Citește și

  • La două decenii după ce și-au pierdut mama, prinții William și Harry fac destăinuri emoționante într-un documentar despre prințesa Diana. Aceștia își amintesc cu durere ultima conversație telefonică înainte de moartea mamei lor și cum ei au fost cei care au scurtat-o pentru a merge la joacă.

  • diana

    Prințesa Diana a fost și va rămâne un model demn de urmat atât pentru milioane de femei, cât și pentru marii creatori de modă. Cu toate acestea, se pare că Prințesa nu era mulțumită de felul în care arăta și asta chiar din vina fostului ei soț, Prințul Charles. După o săptămână de la logodna celor doi, Prințul i-a reproșat acesteea că este dolofană.

  • A trebuit să treacă ani de zile până când Diana s-a hotărât să-și deschidă sufletul încărcat și să-i povestească lui Andrew Morton drama existențială prin care a trecut.

  • diana

    Prințesa Diana rămâne un simbol al eleganței și stilului. Fie că purta blugi, atunci când ieșea la plimbare cu fii ei, William și Harry, fie că îmbrăca rochii de gală, la diferite evenimente cochete sau fie că alegea un costum compus din fustă și sacou, Diana era extrem de apreciată pentru alegerile sale, mereu fiind un model și un exemplu de urmat, atât de milioane de femei din întreaga lume, cât și de designerii vestimentari. Ceea ce le-a atras atenția multora a fost că Prințesa asorta mereu ținutelor o geantă tip plic din satin.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1