Băiat de 9 ani, ucis de părinții lui în timpul unui ritual de exorcizare! I-au ascuns cadavrul într-o pădure

copil-exorcizat.jpg

Copil exorcizat în Rusia
David K. a fost ucis de părinții lui
Foto: Facebook/metro.co.uk
Citeste tot despre: 

Un copil de 9 ani a fost ucis într-un mod brutal chiar de părinții lui, în timpul unui ritual religios care a scăpat de sub control, în Yekaterinburg, Rusia. Aceștia făceau parte dintr-o sectă numită „Discipolii lui Hristos”. Copilul pe nume David K. a fost legat de mâini și de picioare și omorât într-un ritual absolut violent.

Părinții micuțului au fost făcuți să creadă că băiatul lor este posedat de demoni și s-au hotărât să îl exorcizeze. În timpul ritualului, copilul și-a pierdut viața. Ororile au continuat încă două zile, pentru că liderul cultului, o femeie, dar și ceilalți membri ai sectei au încercat să îl readucă la viață pe copilul mort prin rugăciune, potrivit metro.co.uk.

„Nu suntem vinovați de nimic!”

După moartea băiețelului, părinții au fost ajutați să ascundă trupul neînsuflețit. Ei l-au îngropat pe David K. într-o pădure apropiată de oraș. 

Înainte de a fi arestată, mama criminală a postat pe Facebook un mesaj șocant: „De multe ori am fost persecutați din cauza credinței în Iisus Hristos, dar nimeni nu ne poate acuza de nimic. Nu suntem vinovați de nimic. Nimeni nu ne poate interzice să ne trăim viața așa cum ne-a îndemnat Iisus să o facem”.

Potrivit doctorului Alexandru Neveev, expert în culturile religioase din Rusia, a declarat că în această sectă se credea că pentru a „scoate” păcatele din copii trebuie bătuți.

„Atunci când pedepsești un copil, nu trebuie să îți pese de suferința lui, pentru că în Iad, el ar suferi mult mai rău. Evident, o persoană care crede în astfel de lucruri nu poate înțelege că un copil nu trebuie bătut”, a spus Neveev.

Mătușa băiatului a fost cea care i-a alertat pe polițiști. Părinții criminali, dar și alți membri ai sectei au fost arestați. La secție a fost dus și liderul grupului, Zemfira Gainullina. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1