Au descoperit extratereștrii? NASA face dezvăluiri senzaționale

nasa.jpg

nasa
NASA pregătește dezvăluiri senzaționale
Foto: Getty

Subiecte precum OZN-urile și extratereștrii au făcut deliciul oamenilor din toată lumea pentru zeci de ani. Vânătorii de mituri s-au delectat cu o veste mult așteptată: NASA face publice informații cu privire la descoperirile din ultimii ani.

Agenția Spațială realizează o teleconferință marți, 10 mai, de la ora 20:00 (ora României), pentru a anunța descoperirile făcute de Telescopul Kepler, instrumentul trimis pentru descoperirea vieții pe alte planete, se arată într-un comunicat al NASA, citat de Daily Star.

Pentru a pune gaz pe foc și a alimenta astfel teoriile conspirației, Ellen Stofan, principalul om de știință din cadrul NASA, a indicat prezența vieții în afara Pământului: "Cred că vom descoperi dovezi clare ale vieții de pe alte planete în 20-30 de ani."

Telescopul Kepler a costat 411 milioane de lire sterline și a fost lansat în martie 2009. Principala lui misiune este descoperirea planetelor asemănătoare Terrei, care să poată adăposti viețuitoare.

Anul trecut, NASA a anunțat că a descoperit o planetă asemănătoare Pământului, care are potențialul de a fi locuită de extratereștri. Planeta a fost numită Kepler-452b și are temperatura ideală pentru apă și viață. Este cu 60% mai mare decât Pământul.

Loading...

Citește și

  • Agenţia spaţială americană NASA a anunţat joi (23 iulie) că telescopul Kepler a descoperit o planetă locuibilă. Este o planetă supranumită deja ”al doilea Pământ”, pentru că ar avea condiţii de viaţă similare celor de pe Terra.

  • asteroid septembrie apocalipsa profetie nasa

    Adepții teoriei consiprației sunt de părere că Terra va fi distrusă în intervalul dintre 22-28 septembrie, când un asteroid uriaș se va lovi de planeta noastră. Predicatorii grupurilor religioase susțin că marile puteri ale lumii nu vor să dezvăluie date despre acest cataclism, anunțat în scrierile biblice.

  • extraterestri NASA descoperire univers

    Având în vedere că NASA a găsit deja apa și elementele necesare pentru viață în Univers, un cercetător din cadrul organizației a mărtursit că se așteaptă ca în curând să dea și peste extratereștrii.

  • O fostă angajată a forţelor aeriene americane susţine că a fost răpită de reptile extraterestre care au violat-o pe Lună de nenumărate ori. Niara Terela Isley a povestit că a fost capturată de o creatură umanoidă cu coadă şi dusă într-o bază secretă de pe Lună.

  • O descoperire recentă a şocat întreaga planetă! Un grup de astronomi amatori a descoperit o pată ciudată pe suprafaţa satelitului natural al Pământului. Forma geometrică, perfect decupată pe terenul arid, în apropierea craterelor imense a fost rapid identificată de pasionaţi drept “dovada incontestabilă” că există viaţă pe Lună.

  • Isterie planetară din cauza ultimelor fotografii realizate de robotul NASA trimis pe Marte! Curiosity ar fi surprins structuri regulate care confirmă teoria mulora că nu suntem singuri în Univers.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1