Au descoperit extratereștrii? NASA face dezvăluiri senzaționale

Ultima actualizare:

    NASA pregătește dezvăluiri senzaționaleFoto: Getty
NASA pregătește dezvăluiri senzaționaleFoto: Getty

Subiecte precum OZN-urile și extratereștrii au făcut deliciul oamenilor din toată lumea pentru zeci de ani. Vânătorii de mituri s-au delectat cu o veste mult așteptată: NASA face publice informații cu privire la descoperirile din ultimii ani.

Agenția Spațială realizează o teleconferință marți, 10 mai, de la ora 20:00 (ora României), pentru a anunța descoperirile făcute de Telescopul Kepler, instrumentul trimis pentru descoperirea vieții pe alte planete, se arată într-un comunicat al NASA, citat de Daily Star.

Pentru a pune gaz pe foc și a alimenta astfel teoriile conspirației, Ellen Stofan, principalul om de știință din cadrul NASA, a indicat prezența vieții în afara Pământului: "Cred că vom descoperi dovezi clare ale vieții de pe alte planete în 20-30 de ani."

Telescopul Kepler a costat 411 milioane de lire sterline și a fost lansat în martie 2009. Principala lui misiune este descoperirea planetelor asemănătoare Terrei, care să poată adăposti viețuitoare.

Anul trecut, NASA a anunțat că a descoperit o planetă asemănătoare Pământului, care are potențialul de a fi locuită de extratereștri. Planeta a fost numită Kepler-452b și are temperatura ideală pentru apă și viață. Este cu 60% mai mare decât Pământul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net