Atac armat într-o școală din Rusia: cel puțin 9 morți. Unii elevi au sărit de la etaj ca să scape de atacatori

Ultima actualizare:

    Cel puțin 11 morți, după ce două persoane au deschis focul în școalăFoto: captură video Twitter
Cel puțin 11 morți, după ce două persoane au deschis focul în școalăFoto: captură video Twitter

Cel puţin 9 copii au fost ucişi marţi (11 mai), la o şcoală din Kazan, în centrul Rusiei, într-un atac armat. Potrivit serviciilor de securitate, un adolescent a fost reţinut de poliţie. Mai mulți elevi s-au aruncat de la etaj, încercând să scape de criminali.

UPDATE: A doua zi s-a anunțat un nou bilanț, acesta fiind de 9 morți: 7 copii și doi profesori.

UPDATE: Potrivit serviciilor de salvare, citate de agenţiile ruse de presă Tass, Interfax şi RIA Novosti, 11 persoane au fost ucise la Kazan, inclusiv nouă elevi. Alte 32 de persoane au fost rănite.Un al doilea atacator, care se afla în clădirea ţcolii, a fost ucis prin împuşcare.”Forţele de ordine au arestat un adolescent care este suspencat de faptul că se află la originea atacului armat”, a declarat o sursă din cadrul serviciilor de securitate citată de RIA Novosti, care precizează că 21 de brigăzi de ambulanţieri au fost trimise la faţa locului.


    Imagine din interiorul școliiFoto: captură video Twitter
Imagine din interiorul școliiFoto: captură video Twitter

Mai mulți elevi și un profesor au fost uciși într-un atac armat care s-a petrecut la o școală din orașul rus Kazan. Doi atacatori neidentificați au deschis focul în școală și au ucis cel puțin 11 persoane. Unul dintre atacatori a fost reținut, celălalt a fost lichidat de forțele de ordine.

Înainte de focurile de armă s-ar fi auzit o explozie

”Forţele de ordine au arestat un adolescent care este suspencat de faptul că se află la originea atacului armat”, a declarat o sursă din cadrul serviciilor de securitate citată de RIA Novosti.

În total 21 de brigăzi de ambulanţieri au fost trimise la faţa locului, potrivit RIA Novosti. Autorităţile din Tatarstan, o republică rusă a cărei capitală este oraşul Kazan, au anunţat o consolidare a măsurilor de securitate în alte şcoli din oraş.

”Eram în clasă. Am auzit mai întâi o explozie, iar apoi focuri de armă”, a declarat Tass o profesoară de la această şcoală.

На этом видео, предположительно, стрелка выводят из здания казанской школы pic.twitter.com/TaBy6up4XV — НТВ (@ntvru) May 11, 2021

На этом видео, предположительно, стрелка выводят из здания казанской школы pic.twitter.com/TaBy6up4XV

— НТВ (@ntvru) May 11, 2021

image
image
image
image
image
image
iubire
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net