Aşteptarea va lua sfârşit în curând! Meghan Markle, transportată la spital pentru a naşte?

Ultima actualizare:

    Meghan Markle se pregătește să nascăFoto: Getty
Meghan Markle se pregătește să nascăFoto: Getty

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să devină părinți, iar marele eveniment ar putea să se întâmple chiar astăzi. Potrivit ziarelor din străinătate, Ducesa de Sussex ar trebui să aducă pe lume primul ei copil.

Conform joyscribe.com, o ambulanță și un elicopter au fost surprinse ajungând în fața casei regale, la Frogmore Cottage, semn că Meghan Markle se pregătește să aducă pe lume copilul mult așteptat.

Jurnalistul specializat în Casa Regală, Chris Ship, mărturisește că Ducesa de Sussex ar trebui să nască astăzi. „Știam de ceva vreme că Meghan Markle ar trebui să nască astăzi. Vă asigur că data de 26 aprilie este cea în care Meghan va deveni mamă”, a declarat el. „Azi, cel târziu mâine, Meghan Markle va naște.”

Unele ziare din străinătate au titrat deja că Ducesa de Sussex ar fi adus pe lume deja copilul, însă încearcă să țină evenimentul departe de ochii presei. Chris Ship nu crede că s-ar fi întâmplat acest lucru. „Dacă s-a întâmplat peste noapte? Ei bine, noi nu am fost anunțați că s-ar fi întâmplat peste noapte, dar oricum s-ar putea întâmpla oricând.

Teorie șocantă! Meghan Markle a născut deja?

Jurnaliștii de la The Daily Express au scris despre această teorie, argumentând cu anunțurile „vagi” și „seci” făcute în ultima vreme de Palatul Buckingham. Anul trecut, ducesa de Sussex a declarat că va naște la sfârșitul lunii aprilie. Toată lumea se aștepta ca Meghan Markle să se ducă la meternitatea unde a născut Kate Midddleton, St. Mary, însă fosta actriță americană a decis altceva. Prințul Harry și soția sa au ales ca venirea pe lume a copilului să aibă loc în apropiere de reședința lor din Windsor. Mai mult, prietenel lui Meghan Markle susțin că aceasta își dorește să nască acasă, ajutată doar de o moașă.

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru gândurile bune primite de la oamenii din Regatul Unit al Marii Britanii, dar și din întreaga lume, legate de venirea copilului pe lume. Majestățile lor au luat decizia de a-și ține planurile cu privire la naștere private, pentru a se bucura de oportunitatea de a celebra acest moment în intimitate”, se arată în anunțul făcut recent de Palatul Buckingham. Pornind de la acest anunț, tabloidul britanic susține că unele „guri rele” vorbesc deja de o teorie a conspirației conform căreia Meghan Markle a născut deja. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net