Asta da slujbă de vis: să stai şase luni în Paradis şi să fii plătit pentru asta

foto_123rf_36555374_l.jpg

cancun mexic slujba de vis paradis exotic
Norocosul angajat e plătit cu 10.000 de dolari pe lună să se distreze
Citeste tot despre: 

O companie de turism vine cu o ofertă uluitoare la sfârşit de an: caută un tânăr sau o tânără care să stea într-un hotel de cinci stele, să meargă în cluburi exclusiviste şi să beneficieze de tratament de VIP timp de 6 luni. Salariul îţi ia răsuflarea: 10.000 de dolari pe lună.

Frumos mod de a-ţi începe anul! Compania de turism mexicană cancun.com caută un expert în turim pe care să îl plătească regeşte pentru a se distra în staţiunea unde Rihanna, Beyonce, Cindy Crawford sau Jennifer Garner îşi petrec vacanţele. Imaginaţi-vă că începeţi anul în peninsula Yucatan, vă plimbaţi unde vă pofteşte inima şi sunteţi cazaţi doar la hoteluri de cinci stele. Şi în timp ce veţi bea o Pina Colada, bronzându-vă pe un şezlong, vă veţi gândi că pe cardul vostru intră 10.000 de dolari în fiecare lună, timp de şase luni.

Campania de angajare a fost demarată la finele lunii noiembrie şi s-a încheiat la 17 decembrie. Compania de turism mexicană a căutat un expert de „servicii turistice” care să verifice pe propria piele calitatea serviciilor prestate de hoteluri şi cluburi. În comunicatul care anunţa „campania de angajare deschisă oricui”, reprezentanţii firmei anunţau că angajatul va trebui să „surprindă chipul şi personalitatea culturală a Cancunului. Va fi plătit să călătorească oriunde prin Mexic şi să experimenteze momente unice în viaţă”, a punctat Chad Meyerson, managerul general al firmei cancun.com.

cancun mexic slujba de vis paradis exoticZoom
Plajele din Cancun, cunoscute pentru biodiversitatea lor

 

Şi pentru că staţiunea mexicană este una dintre cele mai căutate destinaţii ale bogătaşilor, angajatul, care va trebui să aibă viză de Mexic, controlul medical la zi şi asigurare de viaţă pentru următoarele şase luni, va trebuie să exprime toate aceste frumuseţi într-un blog şi pe reţelele de socializare. El va da note hotelurilor, barurilor, cluburilor exclusiviste, plajelor şi serviciilor turistice ale prestatorilor. Va dormi în paturile şi apartamentele şefilor de state şi va beneficia de un tur exclusivist de vizitare a piramidelor vechi de 3000 de ani.

loading...
Loading...