Așa a mers regele Thailandei la mall: în maiou cu buricul gol

16-peglob-1.jpg

Aşa s-a plimbat Regele printre rafturile unui magazin german
Citeste tot despre: 

Este unul dintre cei mai bogaţi monarhi din lume şi îi place să se plimbe incognito! Regele thailandez Maha Vajiralongkorn (64 de ani) a fost filmat în mall-ul Parsdorf, din München, Germania.

Fotografiile au declanşat un scandal monstru! Autoritatea thailandeză de reglementare a politicilor privind Internetul a trimis o scrisoare oficială către Facebook şi Google prin care solicită eliminarea fotografiilor de pe Internet.

Zoom
Maha Vajiralongkorn a fost încoronat în octombrie 2016

 

La 27 aprilie, regele thailandez, care a fost încoronat la 13 octombrie 2016, după moartea tatălui său Bhumibol Adulyadej, a fost surprins în Germania, în timp ce se plimba printre rafturile unui magazin de mobilă. Îmbrăcat lejer, cu un maieu minuscul şi buricul gol, regele a fost însoţit de soţia sa General Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya. Oficialii thailandezi au blocat filmul ameninţându-i cu 15 ani de închisoare pe cei care îndrăznesc să îl distribuie pe Internet. Însă acesta nu e primul scandal care îl are în prim-plan pe Vajiralongkorn, care are trei soţii. În 2007, au fost făcute publice poze sexy cu soţiile lui la petrecerea căţeluşei Fufu, care avea rangul de înalt comandant al forţelor aviatice. În 2016, prinţul a fost surprins pe aeroportul din München îmbrăcat la fel de colorat, în timpul unei alte vizite incognito.

loading...
Loading...

Citește și

  • maha print mostenitor thailanda

    Maha Vajiralongkorn (64 de ani), Prințul Moștenitor al Thailandei, a fost mereu cunoscut de supușii săi pentru viața opulentă pe care o duce și pentru desele călătorii peste hotare. De acum înainte însă, după moartea tatălui său, Regele Bhumibol Adulyadej, Maha va trebui să-și asume moștenirea tronului Thailandei - și nu este deloc una nesemnficiativă.

  • rege thailanda

    Vă mai amintiți de tipul în maiou, care era Prințul Moșternitor al Thailandei? După moartea tatălui său, a preluat tronul și acum este rege cu drepturi depline asupra thailandezilor. Recent, a ordonat să fie șterse de pe Internet unele poze compromițătoare, dar câteva au fost „salvate” și spun multe despre noul rege.