Arma secretă a lui Donald Trump: cum au ajuns pozele nud cu soția sa în presă

Ultima actualizare:

    Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump (45 de ani): Cel mai mult îi place să își expună picioarele lungifoto: Arhiva Personală
Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump (45 de ani): Cel mai mult îi place să își expună picioarele lungifoto: Arhiva Personală

Donald Trump a încercat să distragă atenția publicului într-un mod bizar după ce a fost umilit la Convenția Democraților de tatăl unui soldat ucis pe front, în Irak. Publicația New York Post, care la începutul anului își anunțase susținerea pentru candidatul republican, a publicat o serie de imagini nud cu soția acestuia, Melanie Trump!

Pozele au fost făcute în Manhattan, în anul 1995, de fotograful francez Alé de Basse­ville, la scurtă vreme după ce Melania a ajuns în SUA. Acestea au apărut la acea vreme prima dată în revista Max, o publicație pentru bărbați. Donald Trump nu a părut mult prea deranjat de aceste poze. Ba din contră! „Melania a fost un model de succes și a apărut pe coperțile mai multor reviste importante. În Europa, pictorialele de acest gen sunt foarte obișnuite. Înseamnă celebrarea artei corpului uman”, a spus Donald Trump. „Nu e nimic de care să îți fie rușine”, a spus și Jason Miller, purtătorul de cuvânt al lui Trump.

Coperta publicației New York Post anunță că o vom vedea pentru prima dată nud pe Melanie Trump însă, în martie, un grup de susținere al lui Ted Cruz, contracandidatul republican al lui Trump, a promovat o serie de imagini și mai spectaculoase cu Melanie care au apărut în anul 2000 în revista GQ din Marea Britanie. Americanii se întreabă de ce aceste poze, dacă au fost făcute în anul 1995, au apărut abia acum într-un ziar patronat de conservatorul Rupert Murdoch. 

Coperta revistei New York Post
Coperta revistei New York Post

Primul răspuns ar fi acela că fotograful a vrut să își vadă cota crescând iar publicația să vândă mai multe exemplare. Dar, dacă se află mai multe în spatele acestei povești? Există suspiciunea că staff-ul lui Donald Trump ar fi știut de aceste poze și l-ar fi încurajat pe Jarl Alexandre să le dea celor de la Post pentru a distrage atenția publicului american de la confruntarea dezastruoasă dintre Donald Trump și familia Khan, din care candidatul republican a ieșit extrem de șifonat. 

Săptămâna trecută, la Convenția Democraților, Khizr Khan, tatăl unui tânăr soldat ucis pe frontul din Irak în anul 2004, a spus despre Donald Trump că nu a făcut niciun sacrificiu în întreaga sa existență. În replică, Trump s-a întrebat retoric de ce nu a vorbit la Conveția Democrată mama soldatului. „Oare din cauza faptului că este musulmană și femeilor musulmane nu li se permite să vorbească, sau că era copleșită de durere?”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net