Archie e leit Meghan Markle sau Prinţul Harry? Cu cine seamnă bebeluşul regal

Ultima actualizare:

    Prinţul Archie a fost îmbrăcat în broderia tradiţională de botez purtată de toate vlăstarele regale
Prinţul Archie a fost îmbrăcat în broderia tradiţională de botez purtată de toate vlăstarele regale

Vânzoleală de nedescris sâmbătă la orele prânzului în faţa Castelului Windsor! Toată lumea aştepta cu sufletul la gură primele fotografii de la botezul Prinţului Archie, copilului lui Harry şi al lui Meghan Markle. La scurt timp, după ce Palatul Kensington a publicat prima poză, mulţimea s-a împărţit în două tabere: unii ziceau că seamănă cu tata, alţii cu mama.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor a fost creştinat în cadrul unei ceremonii la care au participat 25 de persoane. Din păcate, Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) a lipsit de la eveniment pentru că ea şi Prinţul Philip (98 de ani) se pregătesc de vacanţa de vară din fiecare an de la Castelul Balmoral, din Scoţia. Regina a fost prezentă la botezurile prinţului George şi al prinţesei Charlotte, dar a lipsit de la botezul lui Louis, de anul trecut. Meghan Markle (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani) au păstrat secretul cu privire la cele şase perechi de naşi, conform tradiţiei. Aceştia vor fi aleşi din cercul de prieteni al celor doi.

Meghan Markle, când avea doar câteva luni
Meghan Markle, când avea doar câteva luni

La fel ca tatăl său, Archie a purtat o replică a broderiei tradiţionale de botez, în care au fost îmbrăcaţi toţi copiii din Casa Regală britanică. Rochiţa originală de botez a fost comandată de Regina Victoria în 1841 şi a fost purtată de fiica ei cea mare. La botezul care a avut loc la biserica de la Windsor a fost prezentă şi mama lui Meghan, Doria Ragland (62 de ani), dar şi Prinţul Charles şi soţia lui, Camilla. Meghan Markle a purtat o rochie Dior, în timp ce cumnata ei, Kate Middleton, a purtat o creaţie Stella McCartney. Soţia Prinţului Harry a purtat cerceii moşteniţi de la Prinţesa Diana, aducându-i astfel un omagiu marei absente de la eveniment. 

Prinţul Harry, un roşcovan simpatic
Prinţul Harry, un roşcovan simpatic

Fotografiile au fost realizate în Rose Garden de la Windors, în timpul ceremoniei de creştinare a micuţului. Evenimentul s-a desfăşurat cu uşile închise la cererea lui Meghan şi a lui Harry. După publicarea fotografiilor de la botez, zeci de mii de oameni din întreaga lume au remarcat asemănările lui Archie cu părinţii lui. Părul roşcat e moştenit de la tată, bărbia pare a fi a mamei, ochii sunt mai mult ai lui Meghan decât ai lui Harry, însă pielea de un alb imaculat e o moştenire clară de la tatăl lui.

Archie, al şaptelea în linia succesiunii

Poza oficială: Prinţul Harry şi Camilla, Doria  Ragland, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale, Harry, Meghan şi Archie lângă Kate şi William
Poza oficială: Prinţul Harry şi Camilla, Doria Ragland, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale, Harry, Meghan şi Archie lângă Kate şi William

Micuţul Archie a venit pe lume la 6 mai şi a fost botezat la 6 iulie 2019. El ocupă poziţia a şaptea în ordinea succesiunii la tron după bunicul său, unchiul William, verişorii lui şi tatăl său Harry. Mulţi cred că pe lista de naşi, Archie va avea inclusiv o pereche de părinţi spirituali de origine americană. În fotografia oficială, naşii nu au voie să apară, protocolul regal acceptând doar rudele de sânge albastru şi rudele de gradul întâi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net