Amantul perfect are penis bionic care se adaptează în funcţie de femeie

robot_1.jpg

robot sexual, penis bionic, nick
Aşa arată prototipul amantului viitorului
Citeste tot despre: 

Bărbaţi, ţineţi-vă bine pentru că supremaţia voastră în dormitor este pe cale să fie de domeniul trecutului! Compania americană producătoare de jucării sexuale Realbotix a creat iubitul perfect. Costă 15.000 de dolari şi ştie să facă orice femeie fericită.

Păpuşile masculine din silicon dotate cu penisuri bionice sunt de 100 de ori mai bune decât vechile vibratoare, susţine Matt McMullen, directorul companiei americane Realbotix. În 2018, compania are de gând să lanseze pe piaţă varianta masculină a lui Harmony, păpuşa sexuală care împlineşte orice fantezie utilizatorului ei. Nici nu au apucat bine să anunţe că îl lansează pe piaţă pe Nick, păpuşoiul superdotat, că zeci de femei din întreaga lume s-au înghesuit să îşi rezerve un exemplar. Robotul va avea 1,85 metri înălţime, va avea orice nuanţă de piele doreşte clienta şi va fi dotat cu o inteligenţă artificială demnă de cele mai puternice computere din lume. Scheletul păpuşoiului este din oţel sau titaniu, iar încheieturile sunt hidraulice. „La comandă, doamnele pot cere ca robotul să aibă chipul persoanei iubite sau al unei vedete de cinema. Tot opţională este şi vocea amantului. Poate fi ca a lui George Clooney, Donald Trump sau Brad Pitt sau poate fi vocea iubitului”, a declarat pentru Daily Star McMullen.

robot_2.jpg

robot sexual, penis bionic, nick
Zeci de femei au sunat să rezerve un păpuşel

Penisul bionic va fi o veritabilă bijuterie tehnică, adaptându-se în funcţie de sexul utilizatoarei în aşa fel încât să ofere o plăcere maximală şi un orgasm puternic. „Lucrăm intens pentru a pune la punct un model de robot sexual extrem de eficient pentru clientele noastre. Ele îl vor putea folosi oricât doresc fără să obosească vreodată. Vor fi sigure că este numai al lor, că nu le va minţio niciodată, că nu va fi violent şi nu le va vorbi niciodată urât”, a mai adăugat părintele păpuşilor sexuale. În plus, robotul are instalată o platformă intersocială care îi va permite să îşi cunoască „iubita” folosind informaţii utile despre ea din reţelele sociale la care e înscrisă aceasta.

Loading...
 
 

Citește și

  • Dacă până acum existau doar păpuși feminine care să-i satisfacă pe bărbați, industria s-a revoluționat și au fost create prototipuri de masculi, destinate femilor dornice de senzații tari. O sexoloagă britanică l-a încercat pe Gabriel, păpușa în cauză, și a distrus crezul conform căruia reprezentantele sexului frumos pot face amor nebun doar dacă sunt implicate emoțional.

  • papusi sexuale roboti realdoll pret

    Compania RealDoll a revoluționat industria jucăriilor sexuale. Păpușile lor arată ca niște femei reale, parcă scoase din reviste. Matt McMullen este cel care le face atât de frumoase și cel care și-a dat seama că realismul este cel care vinde.