Africa de Sud a oprit vaccinările cu AstraZeneca, după ce s-a constatat că oferă protecție minimă împotriva tulpinii sud-africane

Ultima actualizare:

    Africa de Sud oprește vaccinările cu AstraZenecaFoto: Pixabay
Africa de Sud oprește vaccinările cu AstraZenecaFoto: Pixabay

Africa de Sud a decis să oprească imunizările cu AstraZeneca după ce testele au arătat că vaccinul nu oferă o protecție foarte bună în cazul tulpinii sud-africane a virusului SARS-CoV-2.

Autoritățile din Africa de Sud au anunțat duminică că au decis să oprească imunizările cu AstraZeneca. Vaccinul nu oferă decât o protecție minimă împotriva cazurilor ușoare și medii de infectare cu tulpina sud-africană a virusului, potrivit Digi24.

Ministrul Sănătății din Africa de Sud a spus că Guvernul așteaptă sfaturi de la specialiști după ce testele făcute la Universitatea Witwatersrand au arătat rezultate dezamăgitoare în ceea ce privește efectele vaccinului AstraZeneca. Autoritățile din Africa de sud plănuiau să folosească doze AstraZeneca pentru imunizarea angajaților din sănătate. Până la urmă, aceștia vor fi vaccinați cu vaccinuri Johnson & Johnson și Pfizer, susțin jurnaliștii de la Reuters.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net