Adevărul despre viaţa unui «iepuraş Playboy»: «Hefner are reguli foarte stricte»

Ultima actualizare:

    Fetele care lucrează ca iepuraşi Playboy trebuie să se supună unor reguli foarte stricteFoto: Getty
Fetele care lucrează ca iepuraşi Playboy trebuie să se supună unor reguli foarte stricteFoto: Getty

Când spui "iepuraşi Playboy", te gândeşti automat la fete frumoase, distracţie şi petreceri nebuneşti. Însă pentru fetele care lucrează ca poartă faimosul costum, viaţa nu e chiar grozavă, a dezvăluit un fost "iepuraş Playboy".

Jacqui Wright avea 24 de ani când a devenit "iepuraş Playboy", în 1982. Ea lucra la clubul Playboy din Manchester şi îşi aminteşte, conform metro.co.uk, că regulile lui Hugh Hefner erau foarte strice şi se aplicau tuturor fetelor. "Ca parte a contractului, toate fetele trebuiau să vină la cabina de machiaj cu cel puţin o oră înainte ca tura lor să înceapă. Timpul petrecut la machiaj nu se plătea. Orice fată cu părul lung trebuia mai întâi să îşi facă bucle şi apoi să se fardeze. Trebuia să se asigure că oja de pe unghii e perfectă şi apoi se chinuia să îşi pună costumul de iepuraş", scrie Jacqui într-un articol pentru publicaţia britanică metro.co.uk. 

Hugh Hefner, "tăticul Playboy"
Hugh Hefner, "tăticul Playboy"

După ce terminau rutina, ele erau inspectate de supraveghetori: "Dacă nu erau perfect aranjate, trebuiau să ia totul de la capăt, iar asta li se scădea din salariu". 

O altă regulă era că nicio fată nu avea voie să fie dusă acasă de cineva care se afla în club în aceea seară. Playboy nu asigura transportul pentru fetele care lucrau noaptea. Asta însemna că cele care terminau tura la 4 dimineaţa erau obligate să aştepte primul autobuz, mai ales că multe fetele nu îşi permiteau un taxi, mai povesteşte Jacqui. 

"Nu era deloc strălucitor să fii acostată de beţivi sau idioţi care îşi încercau norocul", spune ea. 

Bacşişurile erau puse la comun şi se împărţeau între persoanele care lucraseră în seara respectivă. Ba chiar, la final de lună, fetele plăteau şi o taxă pentr bacşişul pe care îl primeau. 

"Toţi cei care lăsau bani nu aveau de unde să ştie că un iepuraş primea o mică parte din bacşiş", încheie femeia. 

Hefner are reguli stricte şi la conacul Playboy

Jacqui a fost iepuraş Playboy în anii 1980
Jacqui a fost iepuraş Playboy în anii 1980

Conform altor foşti "iepuraşi", gemenele Carla şi Melissa Howe, viaţa la conacul Playboy nu e una tocmai roz. De fapt, spun gemenele, Hefner e atât de stict că "parcă ai fi într-o închisoare". 

"Când stai aici, trebuie să te întorci acasă la ora 9. Nu ai voie să chemi prieteni să te vadă, cu atât mai puţin un bărbat. Dacă ai încălcat regulile, te dă afară din casă. Soţia lui, Crystal, a pus muzică într-un club care departe, aşa că nu a venit acasă noaptea. Dar tot s-a întors până la ora 2 după amiaza a doua zi", a povestit Carla. 

După recesiune, stilul de viaţă din conac nu mai e aşa luxos. Fetele care stăteau în casă primeau înainte o alocaţie de 800 de euro, acum au doar asigurată cazarea. 

Carla a mai povestit că nici fata care primeşte titlul de "Playmate of the Year" nu mai e răsfăţată: "Înainte primea un Porsche, acum primeşte un Mini Cooper, pe care trebuie să îl returneze după un an". Melissa a mai dezăluit că nimic nu îi scapă lui Hefner: "Dacă faci o greşeală, primeşti un mail. Există un cod strict de conduită, sunt reguli chiar şi pentru Instagram şi Twitter. Totul trebuie prezentat într-o lumină favorabilă şi dacă eşti beată într-o fotografie, ai încurcat-o". 

Melissa a mai dezăluit că nimic nu îi scapă lui Hefner: "Dacă faci o greşeală, primeşti un mail. Există un cod strict de conduită, sunt reguli chiar şi pentru Instagram şi Twitter. Totul trebuie prezentat într-o lumină favorabilă şi dacă eşti beată într-o fotografie, ai încurcat-o". 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net