Adevăratul motiv pentru care Melania Trump nu se mută la Casa Albă

melania.jpg

melania trump
Melania Trump a fost numită „escortă” de jurnaliștii Daily Mail
Foto: Arhiva Click!

Deși acum este prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump (46 de ani) încă locuiește în impunătorul Trump Tower, la o lună după ce soțul său a fost învestit în funcția de președinte. Au apărut numeroase speculații cu privire la motivele pentru care nu se mută la Casa Albă, dar în cele din urmă, fiul ei ar fi cel care o determină să amâne mutarea.

Fiul său, Barron ar putea fi principalul motiv pentru care Melania Trump nu dorește să-și urmeze soțul la Washington pentru că ea dorește ca băiatul său să termine întâi anul școlar, după cum precizează Daily Star.

Există însă și zvonuri potrivit cărora Melania nu vrea să se depărteze de sora sa, Ines Knauss (48 de ani), care stă la mică distanță de Trump Tower. Sora Melaniei este cea mai bună prietenă și confidentă a acesteia, iar despărțirea ar afecta-o enrom.

melania.jpg

melania trump
Se pare că Melania Trump are o soră
Foto: Getty

Ines Knauss a rămas în umbră în timpul campaniei electorale a lui Donald Trump, dar a intrat în atenția publicului după ce presa a dezvăluit contul său de Facebook și fotografiile cu Melania de la începutul carierei sale în modeling.

Loading...

Citește și