Abia așteaptă să fie tată! Prințul Harry adoră să stea în preajma copiilor

printul_harry1.jpg

printul harry
Prințul Harry se simte în largul său alături de copii
Foto: Getty

Ziua cea mare pentru prințul Harry și Meghan Markle se apropie cu pași repezi. Cei doi vor deveni părinți în aproximativ două luni, așa că se pregătesc din toate punctele de vedere. În timp ce ducesa de Sussex a plecat la New York pentru a sărbători bebelușul din burtică alături de prieteni, la tradiționalul baby shower american, Harry și-a petrecut o zi în compania unor copii înscriși la un curs de sănătate și nutriție.

Prințul de 34 de ani a părut să se simtă în largul său înconjurat de micuți, a stat de vorbă cu mulți dintre ei ca și cum erau prieteni de o veșnicie și i-a urmărit în timp ce se jucau la trambuline sau practicau karate, notează Daily Mail. Ba mai mult, a și ajutat la servirea prânzului sănătos.

În cadrul întâlnirii din Londra, ducele de Sussex a primit și un cadou pentru bebelusul regal, un imens urs de pluș.

printul_harry.jpg

printul harry
Prințul Harry a ajutat la servirea mesei
Foto: Getty

Meghan Markle se află în New York

meghan-markle.png

Meghan Markle a zburat către New York înainte de nașterea copilului ei
foto: arhivă

 

În timp ce prințul Harry a rămas în Londra și se ocupă de îndatoririle regale, soția sa și-a luat cinci zile personale și a plecat în mare secret la New York, unde se relaxează alături de prietene și se distrează la petrecerea pentru bebeluși, devenită o tradiție peste Ocean. Meghan a fost surprinsă de paparazzi după ce a vizitat un cunoscut local unde se servesc macarons și ceai. Îmrăcată într-un palton marca Victoria Beckham, ducesa a arătat foarte șic. Aceasta se va întoarce curând, căci împreună cu Harry au programată o vizită în Maroc.

Meghan Markle, declarație emoționantă: „Harry va fi cel mai bun tată!”

meghan-markle-printul-harry.jpg

Meghan Markle i-a cerut tatălui ei să o lase să-și trăiască viața în pace, alături de Prințul Harry
Foto: Getty

 

Meghan Markle și prințul Harry au numai cuvinte de laudă de spus unul despre celălalt. La un eveniment recent, ducesa i-a spus unuia dintre invitați că „Harry va fi cel mai bun tată din lume!”. Apariția lor publică a venit imediat după scandalul cu tatăl fostei actrițe americane, Thomas Markle. Cinci prieteni apropiați ai ducesei, care au vrut să își păstreze anonimatul, au declarat pentru revista People că își fac griji pentru sarcina lui Meghan Markle. Asta pentru că ducesa de Sussex ar fi încercat să se împace cu tatăl ei, dar el a vrut să profite în continuare de noul ei statut. 

 

Loading...

Citește și