6 lucruri perfect normale pe care Regina Elisabeta nu le-a făcut niciodată

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a nu a făcut câteva lucruri care sunt cât se poate de normalefoto: Getty
Regina Elisabeta a II-a nu a făcut câteva lucruri care sunt cât se poate de normalefoto: Getty

Regina Elisabeta a II-a duce o viaţă complet diferită faţă de persoanele normale. Din primele ei clipe de viaţă, a avut acces la lucruri pe care mulţi nu le au, a mâncat cea mai bună mâncare şi a vizitat întreaga lume.

Cu toate că Regina Elisabeta a II-a a avut o viaţă plină de lux, există lucruri pe care ea nu le-a putut face. Aşa cum notează mirror.co.uk, lucruri perfect normale şi obişnuite pentru muritorii de rând. Şi, deşi unora dintre noi ne-ar plăcea să renunţăm la ele, pentru alţii sunt momente importante din viaţă. 

1. Nu a fost la şcoală

În ziua de azi, membrii familiei regale se duc la cele mai bune şcoli private. De exemplu, William şi Harry au fost la prestigioasa şcoală Eton. Regina însă nu a mers nicio zi la şcoală. Ea şi sora ei, Prinţesa Margaret, au fost educate acasă, de profesori personali. Ele au studiat istorie şi drept pentru a fi pregătite pentru poziţiile pe care le-au ocupat în cadrul familiei regale. 

Deşi au avut parte de cea mai bună educaţie pe care o poate primi cineva, ele nu au avut experienţa de a creşte într-un colectiv de copii şi nici nu au ştiut ce înseamnă să îţi faci prietenii la aceea vârstă cu alţii ca tine.

2. Nu a dat examen pentru carnet

În Regatul Unit, carnetele de şofer se eliberează sub numele Reginei. Ceea ce înseamnă că ea nu are nevoie de unul. A învăţat să conducă în timpul celui de-la Doilea Război Mondial, dar nu a dat niciodata examen. Regina încă se urcă la volan, în ciuda vârstei înaintate, de 92 de ani: ea e des văzută conducând când merge la conacul din Sandringham.

3. Nu a mers la o întâlnire

Nu că ar fi avut nevoie: ea l-a cunoscut pe soţul ei, Prinţul Philip, pe când era adolescentă şi s-a îndrăgostit imediat. "Chipeş şi fermecător", aşa l-a numit când l-a văzut în 1939, când ea avea doar 13 ani, iar el 18.  Ei au anunţat că au o relaţie când Elisabeta avea 21 de ani. 

"Unul dintre lucrurile cele mai interesante lucruri despre Regină e că s-a îndrăgostit şi s-a căsătorit cu primul bărbat pe care l-a văzut. E o exagerare uşoară, desigur. Dar cam aşa a fost", a povestit un biograf regal. 

4. Nu a votat

Deşi nu e ilegal, e considerat neconstituţional ca un monarh să voteze în orice alegeri. Regina trebuie să rămână neutră pe orice temă politică. Deşi probabil are propriile păreri despre ce se întămplă în Parlement, Elisabeta trebuie să menţină protocolul impus unui rege. 

5. Nu a avut un job

Un lucru "obişnuit" la care ar vrea să renunţe oricine. Sigur, Regina are trebuiri zilnice, întâlniri, şedinţe, dineuri oficiale, dar nu a trebuit să suporte rutina unui job normal şi nici colegii nesuferiţi. 

6. Nu are un profil pe un site de socializare

Niciun membru al familiei regale nu are voie să aibă un cont pe un site de socializare. Deşi se zvoneşte că tinerii din casa regală au unele secrete, Regina a evitat aşa ceva. Totuşi, a publicat o dată un mesaj pe un cont de Twitter, al Muzeului de Ştiinţă din Londra. "A fost o plăcere să deschid expoziţia de la Muzeul Ştiinţei şi sper că va fi pe placul vizitatorilor. Elisabeta R". 

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net