Goldie Hawn şi Kurt Russell, unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood

CLIIMA20140220_0104_1.jpg

Goldie Hawn şi Kurt Russell (Foto: Wenn)

Sunt împreună de aproape trei decenii, dar se iubesc ca în prima zi. Actorii Goldie Hawn, de 68 de ani) şi Kurt Russell, de 62 de ani, au una din cele mai trainice relaţii de la Hollywood, deşi ea este mai vârstnică decât el.

La sfârşitul anului trecut, paparazzii i-au surprins sărutându-se cu foc în Santa Monica, California, ca doi liceeni. Goldie Hawn şi Kurt Russell afişează o dragoste perfectă din 1983. De atunci acest cuplu este inseparabil devenind un model de urmat pentru fiica actriţei, Kate Hudson (logodită cu rockerul Muse Matthew Bellamy).

Goldie, care a fost laureată cu premiul Oscar în 1970 pentru filmul "Floare de cactus", nu pleacă nicăieri în vacanţă fără Kurt. Uneori, sunt însoţiţi de fiul ei, Oliver Hudson, şi de soţia acestuia, Erinn Bartlett.

Au un fiu împreună

Din relaţia actriţei Goldie Hawn cu Kurt Russell a rezultat un fiu, numit Wyatt Russell, născut în anul 1986. Goldie şi Kurt s-au întâlnit prima oară în timp ce au turnat pentru filmul "The One and Only, Genuine, Original Family Band" (1968), dar s-au îndrăgostit abia în timp ce au jucat împreună în filmul "Swing Shif", în 1986.

Goldie a fost căsătorită înainte cu dansatorul Gus Trikonis, şi apoi cu Bill Hudson, între anii 1976-1980. Russell a fost căsătorit cu actriţa Season Hubley, între 1980-1983. În februarie 2003, el şi Goldie s-au mutat la Vancouver, în Canada, pentru ca fiul lor, Wyatt, să joace hochei.

Pierce Brosnan îşi iubeşte la nebunie soţia, chiar şi după ce şi-a pierdut silueta de fotomodel


Antonio Banderas şi Melanie Griffith, căsnicie fericită de 18 ani


Penelope Cruz şi Javier Bardem, de la prietenie la cel mai hot cuplu al momentului

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1