FOTO Cine e artista care a ţinut un discurs anti Trump la Premiile Billboard

profimedia-0563114240.jpg

Lizzo a criticat deseori rasismul de care dă dovadă Trump @Profimedia
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Ceremonia Premiilor Billboard 2020, deşi desfăşurată fără spectatori, nu a rămas fără ecou. Lizzo, una dintre câştigătoarele galei, a avut un mesaj important pentru oameni, îndemnându-i să voteze.

În contextul apropiatelor alegeri din Statele Unite ale Americii, Lizzo – câştigătoarea trofeului pentru Cele mai bune vânzări – a avut pe scenă un discurs puternic. Cunoscută opozantă a lui Donald Trump, pe care l-a criticat de multe ori în trecut, aceasta nu a fost deloc subtilă în ceea ce priveşte alegerile din 2020, de la apariţie, până la mesaj. Îmbrăcată într-o rochie pe care scria „Votează“, aceasta a spus: "Dacă vă uitaţi acum la mine, acesta e semnul de care aveţi nevoie pentru a vă reaminti cine sunteţi cu adevărat şi pentru a vă simţi demni. Când cineva încearcă să vă oprime, înseamnă că îi e frică de puterea voastră. Aşa că, indiferent dacă e vorba de muzică, proteste sau vot, puterea e în mâinile voastre“, a spus artista de culoare. Aceasta nu este prima dată când Lizzo îl atacă pe preşedintele SUA.

Citeşte aici ce a spus ea despre Donald Trump în trecut şi vezi o galerie foto cu nonconformista interpretă în ipostaze surprinzătoare.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1