Florin Cotora, de la fotbal, la platane!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Majoritatea jucătorilor de fotbal rămân în domeniu după ce agaţă ghetele-n cui. Fie devin antrenori, fie intră în structura unui club sau se apucă de impresariat. Ei bine, sunt şi excepţii. Iar Florin Cotora (37 de ani) este una dintre ele.

Fostul portar al echipei Apulum Alba-Iulia, din perioada în care echipa antrenată atunci de Aurel Şunda a fost în Liga I, este în prezent unul dintre cei mai căutaţi DJ din judeţul Sibiu, dar nu numai.

"Pentru mine nu a fost nimic neobişnuit să trec de la fotbal la muzică. Pentru că, încă din perioada în care jucam la Inter Sibiu făceam acest lucru. Eram mereu responsabilul cu muzica. De altfel, am fost pasionat şi de electronică de mic copil", ne-a spus Cotora.

Constient că intră într-un domeniu în care concurenţa este foarte mare, Florin Cotora a avut ambiţia să devină un nume şi aici.

"La început, ne ocupam doar de nunţi sau petreceri private. Între timp, am ajuns la maturitatea necesară pentru a ne ocupa de evenimente ample, pe care le organizam în întregime".

"Cotora Sound&Lights" este acum una dintre cele mai căutate firme de evenimente din judeţul Sibiu.

"Anul trecut, am organizat mai multe evenimente ample de care sunt foarte mândru, cum ar fi deschiderea hipermarketului Metro-Deva, cel mai mare din ţară".

"Este o meserie foarte frumoasă, pentru că mereu apare câte o nouă provocare. Este, dacă vreţi, ca la fotbal. Începi de la Liga a III-a şi vrei mereu să promovezi. Eu cred că acum sunt în primele locuri din Liga I, cel puţin la nivelul nunţilor", a conchis, răzând, Cotora.

Florin Cotora se simte împlinit la 37 de ani. Pe lângă satisfacţiile pe care i le aduce meseria de DJ, fostul fotbalist se mândreşte cu cei doi copii ai săi. Mai ales că ambii vor urma traseul tatălui.

"Angel-Constantin are 10 ani şi 158 de centimetri. Vrea să se facă portar, deşi nu l-am influenţat deloc. Dacă nu avea calităţi certe nu-l lăsam să continue. Asa că acum este înscris la CSS Şoimii Sibiu. Mezinul, Laris (6 ani), nu are nicio legatură cu fotbalul. În schimb, îi place muzica, vrea să fie DJ. I-am cumpărat un pupitru al lui. Nu exagerez dacă spun că peste patru ani va fi colaboratorul meu principal la evenimente".

Comparat cu Silviu Lung

Cotora a debutat în Divizia A, actual Liga I, la 25 august 1991, pe când evolua la Inter Sibiu. Apoi s-a transferat la Electroputere Craiova.

simeon stalpnicul png

"A fost o perioadă plăcută acolo pe care nu o pot uita. Mi-a aduc aminte că regretatul Ioan Chirilă a scris un editorial după un meci al celor de la Electroputere cu Dinamo în care am apărat foarte bine şi a spus că sunt egalul lui Silviu Lung. M-a onorat acea comparaţie", rememorează Cotora.

Este implicat într-o campanie umanitară

Florin Cotora a avut iniţiativa de a organiza o campanie de strângere de fonduri pentru Căminul de Bătrăni, Casa de Copii, Centrul de Îngrijire de la Tălmaciu, dar şi pentru zece familii nevoiaşe din judeţul Sibiu.

Începând de azi, 6 decembrie, şi până la 20 decembrie, în spaţiul din parcarea de la Shopping City Sibiu doritorii pot dona bani, alimente, articole vestimentare, cărţi în urne special amenajate.

"Suntem onoraţi să găzduim un astfel de eveniment", ne-a spus Liliana Tempean, directoarea Shopping City Sibiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image png
empe1 jpg
mici mititei shutterstock 1366723277 jpeg
Televizor Pixabay jpg
masca de somn  foto   Shuttestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net