Fetelor, iată cum vor bărbaţii să arate un preludiu!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Există preconcepţia conform căreia bărbaţii ar sări fericiţi peste preludiu şi s-ar avânta direct în vaginul unei femei. Nu este deloc adevărat! 

Confuzia se datorează faptului că sexul tare îşi doreşte de fapt un altfel de preludiu decât sexul frumos. Carole Altman, autoarea cărţii "Poţi fi propriul terapeut sexual", explică ce-şi doresc de fapt bărbaţii în dormitor.

Să te vadă cu adevărat goală

Cu siguranţă te-ai dezbrăcat în faţa iubitului până acum, însă există şansa ca el să nu se fi bucurat cu adevărat de imaginea nudităţii tale. Nu te mai grăbi să te bagi sub cearşaf sau să te îmbraci după ce-aţi făcut sex, lasă-l să te contemple. De obicei, când un bărbat vede o imagine sexy, nivelul de testosteron i se măreşte, ceea ce duce la excitare. Cu cât te priveşte mai mult goală, cu atât va fi mai excitat.

Să te audă cât de tare te excită

Înainte să apucaţi să vă atingeţi, întinde-te lângă el şi şopteşte-i cât de mult te excită prezenţa lui. Nu te teme să foloseşti cuvinte explicite, de exemplu, spune-i cât de udă eşti datorită lui. Acest lucru creează aşteptare şi cu cât se gândeşte mai mult la ceea ce va urma cu atât mai mult se va excita. Odată ce l-ai hipnotizat, bagă-ţi mâna în pantalonii lui şi continuă de aici.

Află mai multe despre viaţă intimă din rubrica SEXUALITATE!

Să-i stimulezi două părţi ale corpului în acelaşi timp

După ce te-ai apropiat cu buzele de ale lui, trage-i uşor limba în gura ta. Linge-i şi suge-i vârful acestui organ sensibil, în timp ce cobori uşor cu mâna către zona sa genitală. În paralel cu sărutul tău pasional, apucă-l de baza penisului şi strânge-l pe măsură ce se excită. Senzaţiile pe care le primeşte din stimularea a două zone diferite în acelaşi timp devin mult mai intense.Linge-i zona inghinală

Numeroşi bărbaţi apreciază când partenera îi stimulează această zonă sensibilă. În timp ce stă pe spate, dezbracă-l şi coboară cu limba între coapse şi zona genitală. Atinge-l uşor pentru a încălzi pielea şi pentru a stimula receptorii din zona respectivă. Pentru a intensifica şi mai mult senzaţiile, linge-i zona inghinală în timp ce are genunchii îndoiţi şi picioarele uşor despărţite. Această poziţie îl face să se simtă extreme de vulnerabil, dar şi extrem de excitat.

69, dar în lateral


Poziţia 69 se numără printre preferatele unui bărbat, însă ceea ce nu ştii este că acesta are o variantă îmbunătăţită. În loc ca el să stea lungit pe spate, iar tu deasupra lui, încercaţi să vă stimulaţi oral organele genitale în timp ce staţi într-o parte, cu un genunchi îndoit. Acest lucru îi conferă partenerului un acces mai bun în zona ta intimă. În plus, îţi poate urmări expresia facială, ceea ce constituie un stimulent în plus.

Pe aceeaşi temă:

Care sunt secretele unui preludiu reuşit?

Opt tehnici pentru un preludiu de milioaneClick desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul