VIDEO Cruzime fără margini! Cum arată luptele de cocoşi organizate de fiica Regelui Mihai

Ultima actualizare:
Lupte de cocosi
Lupte de cocosi

Principesa Irina şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi după ce autorităţile au aflat că cei doi organizau lupte de cocoşi la ferma pe care o deţin.

John Wesley şi Irina Walker sunt acuzaţi, împreună cu alte patru persoane, de organizarea de pariuri ilegale. Sunt inculpaţi, de asemenea, pentru încălcarea legislaţiei privind protecţia animalelor prin organizarea a cel puţin zece lupte ilegale de cocoşi între 1 aprilie 2012 şi 19 mai 2013. Aceste lupte sunt de o cruzime greu de imaginat.

Cocoşii sunt crescuţi special pentru astfel de practici, fiind hrăniţi de mici cu vitamine, pentru a deveni cât mai puternici şi rezistenţi. Dacă adaugăm asta la faptul că aceste păsări manifestă genetic o agresiune uriaşă împotriva masculilor din aceeaşi specie, tabloul final e unul de groază.

Cocosi 3
Cocosi 3

Luptele care se dau între aceste păsări sunt foarte sângeroase şi rareori se finalizează fără ca unul dintre "luptători" să nu moară, mai ales că proprietarii le fixează de obicei lame de cuţite pe gheară.


    Cocosi 3
Cocosi 3

În SUA, acest sport este interzis în toate cele 50 de state.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net