Ritualuri religioase ciudate! În India sunt obiceiuri barbare

Ultima actualizare:

    În India, bătrânii aruncă bebeluşii dintr-un turn înalt ca micuţii să aibă norocfoto: captură video
În India, bătrânii aruncă bebeluşii dintr-un turn înalt ca micuţii să aibă norocfoto: captură video

Deşi pentru români sună ciudat să-ţi arunci copilul de pe un turn înalt pentru a avea noroc sau să te rostogoleşti peste resturi de mâncare pentru a îndepărta bolile, în alte ţări aceste gesturi extreme sunt adevărate practici şi se încadrează în categoria ritualuri religioase ciudate. Şi asta nu este tot! Unele ritualuri sunt de-a dreptul barbare, iar altele au fost interzise prin lege.

Convingerile profunde îi aduc pe oameni în faţa unor gesturi care pentru români sunt de domeniul fantasticului. Şi asta pentru că tradiţiile religioase ale altor popoare sunt uneori periculoase, iar în multe ţări împotriva acestor practici au fost luate măsuri drastice prin lege. În altele, însă, aceste ritualuri religioase ciudate există de sute de ani, iar oamenii nu se abat de la ele.

Aruncarea copiilor de pe un turn pentru atragerea norocului, tradiţie care încă se păstrează în India, se încadrează perfect în această categorie. De 500 de ani, membrii unui trib continuă o tradiţie de-a dreptul revoltătoare. Micuţii sunt aruncaţi de pe un turn înalt de 15 metri doar pentru că, astfel, se crede că ei vor avea noroc. Când ajung jos, copiii cad pe un aşternut de pat ţinut de bărbaţi şi ulterior purtat până la mama sa.

Se presupune că participarea la aceaste ritualuri religioase ciudate garantează copilului o stare de sănătate bună, noroc, curaj şi o viaţă lungă. Tot în India, oamenii au un alt ritual de-a dreptul hilar, rostogolirea peste resturi de mâncare. Obiceiul este vechi de aproximativ 400 de ani. Mai exact, indienii trec peste frunze de pătlagină, peste care s-au pus resturi de mâncare consumată de brahmani. Aceştia cred că, astfel, toate necazurile şi bolilor vor fi îndepărtate.

Guvernul Kamataka a informat Curtea Supremă cu privire la decizia de a modifica această practică controversată, care se încadrează cu brio în categoria ritualuri religioase ciudate, de la Templul Kukke Supramanya. De ceva timp, se pare că mâncarea aşezată pe frunzele de pătlagină nu va fi gustată de nimeni, ritualul având loc în curtea exterioară a sanctuarului.

În sudul Indiei, oamenii se îmbracă precum Garuda, o divinitate hindusă, dansează, după care spatele le este străpuns de cârlige ascuţite. Bărbaţii sunt ridicaţi de la pământ cu ajutorul unor frânghii, uneori având în braţe copii, şi plimbaţi în jurul templului, ca o ofrandă adusă zeităţilor.

Practici violente sunt considerate ritualuri religioase ciudate

În Haiti, practicile religioase sunt barbare, participanţii trecând prin experienţa convulsiilor. Cu alte cuvinte, adepţii voodoo cred că este important să onoreze şi să aibă grijă de toate spiritele. Ei consideră că, odată cu trecerea timpului, acestea devin mai slabe şi depind de oameni. Ritualurile religioase  şi sacrificiile sunt folosite tocmai pentru a-i reîntineri. De exemplu, vigoarea unui animal omorât se va transfera câtre acel spirit.

Aceste ritualuri religioase ciudate au rolul de a-i satisface pe zeii numiti "Loa". În timpul ceremoniei, adepţii pot fi posedaţi de aceste zeităţi, care le vor oferi sfaturi, leacuri minune, dar si profeţii importante. Practica este una foarte violentă. Înainte de a-şi recăpăta propriul corp, oamenii trec prin convulsii.

Botezul pentru cei morţi este o practică mormonă, care presupune botezarea unei persoane în numele alteia, care a murit. La fel ca şi celelalte obiceiuri pentru alte popoare aceste lucruri sunt ritualurile religioase ciudate. Mormonii cred că pastorul lor are misionari în "lumea spiritelor", care se ocupă cu răspândirea Evangheliei mormone în rândul celor care nu au primit-o încă.

Dacă acele persoane decedate vor să se convertească, una dintre primele reguli este botezul, care nu se mai poate face decât printr-un astfel de schimb.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net