Prinţul George, un moştenitor de miliarde de euro

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Naşterea moştenitorului regal a făcut mare vâlvă în întreaga lume! Ducesa de Cambridge a născut un băieţel luni seara, al treilea în ordinea succesiunii la tron. Are numai o săptămână şi o avere de miliarde de euro!

Aşteptarea a luat sfârşit! Ducesa Catherine (31 de ani) a născut un nou moştenitor al Casei Regale, luni seara, la o clinică din Londra. Din toţi viitorii regi şi regine ale Europei, venirea pe lume a micuţului George Alexander Louis de Cambridge a fost de departe cea mai mediatizată. Bebeluşul s-a născut în timp ce străbunica, regina Elisabeta a II-a, şi bunicul, prinţul Charles, sunt în perfectă sănătate.

De acum înainte, patru generaţii de suverani vor saluta mulţimea din balconul de la Buckingham, ceea ce nu s-a văzut niciodată în întreaga istorie a regatului. Copilul va ocupa locul al treilea în ordinea de succesiune la tron, dar pe lângă acest lucru se va bucura de o avere impresionantă. Potrivit ziarului „Bild", micul prinţ îi moşteneşte pe tată, mamă, bunic şi desigur străbunică. Regina Elisabeta a II-a are o avere personală de 3,5 miliarde de euro, de trei ori mai mare decât cea a fiului său, prinţul Charles. Prinţul William a moştenit deja de la mama sa, prinţesa Diana, circa 25 milioane de euro. Numai terenurile pe care William le va moşteni de la Charles valorează 320 milioane de euro.

Bebeluşul împlineşte astăzi şase zile

simeon stalpnicul png

În proprietatea familiei regale sunt adevărate comori, cum ar fi un tablou semnat de celebrul pictor Monet cumpărat în 1945 cu 2.000 de lire care astăzi valorează 17,5 milioane de euro. Conform tradiţiei, bebeluşul va fi crescut la Palatul Kensington, unde bunica lui, prinţesa Diana, a trăit până la moartea sa din 1997.

Cuplul regal, Kate şi William, deţine acolo un apartament elegant cu 20 de camere, a cărui valoare este estimată la câteva milioane de euro. Deşi prin venele lui curge sânge albastru, bebeluşul nu va avea parte de dădace, ci va fi îngrijit chiar de bunica din partea mamei, Carole Middleton.

Un raport al Centrului de Cercetare privind vânzările, arată că naşterea bebeluşului va aduce economiei britanice cel puţin 285 milioane de euro din festivităţi, din vânzarea de produse pentru nou-născuţi, turism şi suveniruri. O avere pentru economie, ţinând cont de faptul că la doar o săptămână, micul prinţ George a devenit cel mai mediatizat copil de pe planetă.

Ce spun astrele despre bebeluşul lui Kate Middleton

FOTO Cum arată bebeluşul lui Kate Middleton!

Iată care este numele bebeluşului regal al lui Kate Middleton şi al Prinţului William

«Regele» George al VII-lea ar putea domni peste circa 70 de ani

Fiul ducesei Kate Middleton (31 de ani) şi al prinţului William (31 de ani) va putea deveni într-o zi rege peste 16 state, urmând să conducă destinele a 2 miliarde de oameni.

Făcând un calcul probabilistic, unii entuziaşti au estimat că micul prinţ ar putea urca pe tron peste circa 70 de ani. Din cauza bebeluşului, prinţul Harry a devenit al patrulea succesor al regatului. Se spune că micul prinţ ar avea legături de rudenie cu Vlad Ţepeş, după ce însuşi prinţul Charles a declarat că este descendentul domnitorului român. De aici se explică şi vizitele dese ale acestuia în România.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net