Măcel la nuntă: 3 femei și 6 copii, ciuruiți de mafioți

24-peglob-foto1-140-240.jpg

Rhonita LeBaron (33 de ani) a pierit apărându-i pe Crystal (8 ani) şi Howard (10 ani, ambii în centru) şi pe bebeluşii de 6 luni, Titus şi Tiana
Citeste tot despre: 

Îngrozitor! Asasinii unui cartel de droguri au atacat, luni, un convoi nupţial în care se aflau 17 membri ai familiei LeBaron. Maşina condusă de Rhonita Maria LeBaron se deplasa din Bavispe, statul Sonora, către statul mexican Chihuahua, când a fost atacată şi incendiată de mafioţi.

Cruzime de nedescris! Din maşina care se îndrepta către nunta unui verişor de-al şoferiţei au supravieţuit doar opt copii: cele trei mame şi şase dintre pruncii lor au pierit în răfuiala dintre clanurile mafiote din statele Sonora şi Chihuahua. Cei 17 făceau parte din comunitatea mormonă LeBaron şi aveau cetăţenie americano-mexicană. Rhonita LeBaron (33 de ani) a pierit alături de copiii ei: Crystal (8 ani), Howard (10 ani) şi de gemenii de şase luni, Titus şi Tiana.

24-peglob-foto2-50-50.jpg

Maşina în care se aflau victimele, incendiată

Cea de a doua mamă, Christina Johnson, de 31 de ani, a murit apărându-o pe Faith, în vârstă de şapte luni. Se pare că a fost împuşcată de la mică distanţă, după ce a ridicat mâinile în aer. Dawna Langford (43 de ani) este cea de a treia femeie ucisă de mafioţi, împreună cu fiii ei: Rogan de 3 ani şi Trevor, de 11 ani. Maşina a fost incendiată şi restul copiilor au fost abandonaţi în câmp de atacatori. Un băiat de 13 ani, Devon, a fost nevoit să alerge 11 kilometri pentru a cere ajutor, în timp ce ceilalţi copii au încercat să acorde primul ajutor unui bebeluş împuşcat în faţă şi unui alt copil rănit în picior. 

Au murit apărându-şi odraslele

24-peglob-foto3-50-50.jpg

Dawna Langford (43 de ani, lângă mireasă), răpusă de mafioţi

Soţul şoferiţei, Julian LeBaron, a fost distrus la auzul veştii. ”Au căzut victime războiului dintre cele două bande rivale care îşi dispută supremaţia pe piaţa drogurilor. Este vorba de mafioţii din Sonora şi de cei din Chihuahua. Sunt nişte monştri dacă au fost în stare să ucidă nişte copii nevinovaţi”, a declarat pentru New York Times bărbatul, care este unul dintre cei mai activi pacifişti din Mexic. Comunitatea religioasă mormonă LeBaron s-a mutat din SUA în Mexic, în 1999. Biserica lui Iisus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a luat naştere în 1830, după revelaţia lui Joseph Smith şi are în prezent 15 milioane de adepţi. Mormonii practică poligamia, interzic alcoolul, tutunul, ceaiul, cafeaua şi sexul premarital.

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1