L-a înşelat pe Turnul Eiffel cu o macara

Ultima actualizare:

    2007. Erika devine doamna  Turnul Eiffel după  ce îi jură iubire veşnică  uriaşului de peste  1.300 de tone
2007. Erika devine doamna Turnul Eiffel după ce îi jură iubire veşnică uriaşului de peste 1.300 de tone

În 2007 Erika Eiffel a organizat o nuntă spectaculoasă la picioarele Turnului Eiffel. Îi jura iubire veşnică gigantului de 1.340 de tone şi 324 metri înălţime. Nimic nu părea să spulbere o poveste de dragoste atât de frumoasă şi de unică. Însă nu a fost aşa...

Americanca Erika LaBrie (43 de ani) a realizat că destinul ei este neobişnuit încă din timpul adolescenţei. Nu putea iubi cu tot sufletul un bărbat banal, în carne şi oase, pentru că suferea de sindromul „objectum sexual”, adică se ataşa emoţional de obiecte şi numai în compania lor se simţea împlinită sentimental. După o aventură pasageră între anii 2004-2006 cu un avion de vânătoare F-15, care a propulsat-o în academia forţelor aviatice americane, Erika a văzut câteva fotografii cu simbolul Parisului, ridicat în 1889. Nu a contat vârsta. A fost dragoste la prima vedere.

A avut o idilă cu Zidul Berlinului

2012.  Flirtează  cu Zidul  Berlinului
2012. Flirtează cu Zidul Berlinului

Şi-a făcut bagajele şi, în 2007, a făcut nunta la picioarele colosului de metal. A luat numele soţului, devenind Erika Eiffel. În fiecare dimineaţă, îşi ştergea iubitul şi îl săruta tandru, spunându-i poveşti. Suferea pentru că milioane de turişti se urcau zilnic pe el, dar se consolase în adâncul sufletului  la gândul  că Turnul o iubea doar pe ea. În 2012 însă, Erika s-a îndrăgostit de Zidul Berlinului. A fost o simplă aventură, pentru că Zidul Berlinului avea deja o soţie încă din 1979, pe suedeza Eija-Riitta Berliner-Mauer (56 de ani). Deşi a luat şi de data asta numele iubitului, Erika Mauer (n.r. Zid) a trebuit să renunţe la idee pentru că nu putea să-şi transforme iubitul într-un poligam. La finele anului trecut însă viaţa i s-a luminat când a întâlnit-o în centrul Berlinului pe ea, Macaraua. A fost dragoste la prima vedere şi s-a hotărât să divorţeze de Turnul Eiffel, care oricum nu o mai privea la fel după aventura cu Zidul Berlinului. Erika nu ştie dacă se va căsători cu Macaraua. Îi place să ia lucrurile uşor, să se întâmple de la sine.

Prima iubire, un arc

1999.  Se iubeşte  cu arcul
1999. Se iubeşte cu arcul

În 1999, tânăra Erika se afla la începutul carierei în armată. A participat la un turneu de tir cu arcul şi, când a pus mâna pe prima armă cu săgeţi, s-a îndrăgostit. Iubirea faţă de arc i-a adus un titlu naţional.

2003.  Se cuplează  cu sabia  japoneză
2003. Se cuplează cu sabia japoneză

În 2003 se îndrăgosteşte de o sabie japoneză şi devine campioană de Iai-batto-jutsu.

2004.  Se lipeşte  de un F-15
2004. Se lipeşte de un F-15

Între 2004 şi 2006 se iubeşte cu un avion F-15 şi se îndrăgosteşte de Turnul Eiffel. În 2007 se mărită cu Turnul. În 2012 are o aventură cu Zidul Berlinului şi în 2014 se amorezează de o macara.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net