Johnny Depp riscă să piardă toate rolurile de la Hollywood, după ce a fost acuzat că a bătut-o pe Amber Heard

Ultima actualizare:

    Depp riscă să piardă toate rolurile de la Hollywood după ce Amber Heard l-a acuzat că a bătut-oFoto: profimedia
Depp riscă să piardă toate rolurile de la Hollywood după ce Amber Heard l-a acuzat că a bătut-oFoto: profimedia

S-a compromis şi consecinţele ar putea să fie devastatoare! Johnny Depp a pierdut procesul cu ”The Sun” privitor la un articol în care tabloidul a afirmat că şi-a bătut soţia.

Celebrul actor Johnny Depp (57 de ani) ar putea să piardă toate rolurile de la Hollywood. Procesul împotriva ziarului ”The Sun”, pe care l-a pierdut, la Londra, i-a pus eticheta de ”bătăuş de soţie”. Deşi starul a negat cu insistenţă că ar fi fost violent cu fosta parteneră de viaţă, Amber Heard (34 de ani), judecătorul nu i-a dat dreptate. Tânăra actriţă a depus mărturie timp de trei săptămâni, în iulie, spunând că Depp a agresat-o în timp ce era sub influenţa drogurilor şi a alcoolului.

Amber Heard
Amber Heard

În schimb, actorul a declarat în instanţă că ea minte şi că a fost interesată să câştige bani prin aceste acuzaţii date publicităţii de ”The Sun”, în 2018. Depp a dat în judecată ziarul pe motiv că ar fi scris în mod fals că a agresat-o pe Amber. Judecătorul Justice Nicol a decis, însă, luni, 2 noiembrie, că articolul din ziar s-a dovedit ”în mare parte adevărat”. Nicol a ajuns la concluzia că Depp şi-a agresat cu adevărat soţia. 12 din 14 incidente de violenţă domestică împotriva lui Amber s-au întâmplat. Actorul trebuia să apară în noul film ”Fantastic Beasts”, care a început deja să fie turnat la Londra de Studiourile Warner Bros în colaborare cu scriitoarea JK Rowling. Acum, experţii se aşteaptă ca el să fie înlăturat din distribuţie. Amber a dat divorţ de Depp în 2016 după 1 an şi 3 luni de căsnicie pe motiv că a agresat-o. Divorţul s-a încheiat în 2017 cu o înţelegere între părţi, în urma căreia el i-a plătit 7 milioane de dolari, bani pe care ea i-a donat unui spital de copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net