A fost salvată de la viol de un vecin pervers care trăgea cu ochiul pe gaura cheii - VIDEO

Ultima actualizare:

    Victima era pe jumătate dezbrăcată, legată de pat şi plină de sânge
Victima era pe jumătate dezbrăcată, legată de pat şi plină de sânge

O femeie din China a fost salvată în ultimul moment din ghearele unui violator, după ce un vecin  s-a uitat pe gaura cheii şi-a văzut-o insângerată şi legata de pat.

Victima ce publicase un anunţ că închiriază o cameră în clădirea în care locuia. Femeia a primit un telefon din partea unui bărbat care i-a spus că este interesat de anunţ. Cei doi au stabilit o întâlnire pentru ca bărbatul să vadă camera. După ce s-au înţeles, bărbatul i-a cerut o chitanţă pentru suma pe care urma sa i-o dea.

Femeia s-a îndreptat către birou, ca să-i scrie chitanţa. În acel moment, bărbatul a închis uşa în spatele lui, a imobilizat victima şi a aruncat-o în pat. Apoi, a scos un cuţit a tăiat-o pe femeie pe mâini, apoi i-a pus bandă izolatoare pe gură.

Zgomotele din apartament au atras atenţia unui vecin care s-a gândit că vecina lui face sex, aşa că s-a dus să  se uite pe gaura cheii, sperând că va vedea „scene fierbinţi”. În schimb, ce a văzut l-a îngrozit.

Vecina lui era pe jumătate dezbrăcată, legată de pat şi plină de sânge. El a sumat imediat la poliţie, iar violatorul a fost prins în flagrant, iar femeia a fost salvată de la viol şi poate de la moarte.

Pentru gestul sau, vecinul a fost recompensat cu o sumă de bani din partea autorităţilor,  pe care a donat-o femeii atacate.

Însă, adevărata faţă a eroului salvator a ieşit destul de repede la iveală. Bărbatul avea o serie de  plângeri la poliţie, mai multe femeii din clădire l-au reclamat că le urmărea frecvent pe gaura cheii. Momentan bărbatul a scăpat de rigorile legii, susţinând că de fapt le urmărea pe femei din grija pentru vecini.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net