Cele mai tari nunți ale planetei în 2011 / Ei și-au jurat iubire veșnică - VIDEO/FOTO

Ultima actualizare:
Kate Moss la căsătoria cu rockerul Jamie Hince (foto: Splash)
Kate Moss la căsătoria cu rockerul Jamie Hince (foto: Splash)

Doi dintre cei mai râvniţi bărbaţi cu "sânge albastru" s-au căsătorit în anul 2011 cu alesele inimilor. Prinţul William al Marii Britanii şi Prinţul Albert de Monaco au lăsat în urmă viaţa de burlac pentru a-şi asuma dificilul rol de cap de familie. Însă nu a fost singurele nunţi celebre pe plan internaţional în anul tocmai ajuns la final.

O nouă "prinţesă a inimilor", acelaşi destin?

La 30 de ani de la Lady Diana, supuşii Reginei Elizabeta a II-a au din nou o prinţesă preferată, care să-i reprezinte cu mândrie în lume. Kate Middleton a fost numele cel mai des pronunţat în ultima săptămână din aprilie, când a avut loc ceea ce mulţi au numit „nunta regală" a secolului.

Evenimentul a avut toată anvergura nunţii unui viitor mare monarh şi a fost acoperit mediatic fără deosebire de continent sau naţiune. Televiziunile de ştiri (inclusiv în România) au ţinut „live" toată ziua de vineri, 29 aprilie, iar Click.ro v-a prezentat imagini în premieră, fără comparaţie în presa de la noi.

Prinţesa Catherine, aşa cum este numită acum Kate Middleton, a avut o rochie de mireasă de peste 362.000 de euro, creată de Alexander McQueen, iar întreaga nuntă a costat colosala sumă de 95 de milioane de euro. Au fost prezenţi 1.900 de invitaţi din toată lumea, dintre care 40 de capete încoronate şi 50 de membri ai familiei regale. Un singur element a tulburat, să zicem, ceremonia: inelul de căsătorie nu a intrat "din prima" pe deget.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Şi Regele Mihai de România a fost preuzent la ceremonia de la Westminster Abbey.

simeon stalpnicul png

Pentru petrecerea de după nuntă, Prinţesa Catherine a îmbrăcat o a doua rochie, de satin alb, creată de Sarah Burton.

Comparaţiile cu nunta Prinţului Charles şi a Dianei nu au lipsit şi probabil vor continua şi în 2012. Este pentru prima oară în 350 de ani când o femeie din "popor" s-a căsătorit cu un moştenitor al coroanei britanice.

Albert de Monaco şi Charlene Wittstock

Cunoscut de toată lumea ca un cuceritor fără leac, Prinţul Albert de Monaco a decis să se însoare cu frumoasa Charlene Wittstock (devenită Grimaldi), o sud-africancă fără ascendenţă nobilă. La 53 de ani, Albert al II-lea trebuie să asigure un urmaş dezirabil la tronul Principatului monegasc, după moartea lui Rainier al III-lea.

În comparaţie cu nunta lui William şi a lui Kate, căsătoria lui Albert de Monaco a fost un eveniment palid, dar nu lipsit de farmec, asigurat cumva şi de minunata pivelişte de la Mediterana.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

La petrecere au participat aproximativ 3.500 de invitaţi, printre care şi Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt.

Ca fapt divers, Charlene este prima „primă doamnă" de Monaco după aproape 30 de ani, de la dispariţia tragică a Prinţesei Grace Kelly, ocazie cu care a intrat în posesia unui impresionat şir de titluri nobiliare. Concret, Charlene este prinţesă de Monaco, ducesă de Valentinois, contesă de Carlades, baronesă de Calvinet, contesă de Torigni, baronesă de Saint-Lo, baronesă de Luthumiere, baronesă de Hambye, ducesă de Mazarin, ducesă de Mayenne, prinţesă de Chateau-Porcien, contesă de Ferette, de Belfort, de Tahnn şi de Rosemont, baronesă de Altkirch, marchiză de Chilly, contesă de Longiumeau şi marchiză de Guiscard.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Prinţul Albert şi Charlene Wittstock s-au căsătorit civil. Charlene a devenit principesă de Monaco - FOTO

Kate Moss şi Jamie Hince

Tot vara trecută, fotomodelul Kate Moss şi-a pus pirostriile. După o viaţă agitată, presărată cu aventuri nefericite, Kate pare că şi-a găsit fericirea alături de rocker-ul Jamie Hince, pe care l-a luat de bărbat după o relaţie de patru ani.

Ca totul să meargă perfect, Kate a solicitat restricţionarea accesului în două orăşele din Cotswolds, sud-vestul Angliei, unde se putea pătrunde numai pe baza invitaţiei de nuntă.

Ceremonia religioasă a avut loc în Southrop, iar printre domnişoarele de onoare a fost şi Lila Grace, fiica de 8 ani a manechinului.

La petrecere au participat 400 de persoane, apropiaţi şi colaboratori ai cuplului.


    Kate Moss la căsătoria cu rockerul Jamie Hince (foto: Splash)
Kate Moss la căsătoria cu rockerul Jamie Hince (foto: Splash)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
sirena elle jimenez ofimedia jpg
record temperatura jpg
timisoara sinucidere saptamana mare jpg
ploaie primavara shutterstock 1660946191 jpeg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
autostrada moldovei a7 jpg
moschee mensa musa jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net