Ce nebună! S-a măritat cu podul

Citeste tot despre: 

Între o australiancă şi un pod vechi de 600 de ani a fost dragoste la prima vedere. Femeia s-a măritat cu construcţia din piatră. Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns şi a fost oficializată de primar.

O artistă de circa 40 de ani din Australia s-a îndrăgostit de Le Pont du Diable, un pod din sudul Franţei. Pasionată de călătorii prin lume, lui Jodi Rose îi place să înregistreze vibraţiile emise de cablurile de pe poduri.

Erika La Tour Eiffel s-a măritat cu Turnul Eiffel în 2007

CLIIMA20130704_0141_1.jpg

În cadrul ceremoniei, mirii au făcut schimb de verighete

Femeia are această îndeletnicire ciudată întrucât vrea să lanseze un proiect muzical, denumit "Singing Bridges" (Poduri cântătoare).

Eija-Riitta Berliner-Mauer s-a măritat cu Zidul Berlinului în 1979

CLIIMA20130704_0142_1.jpg

În cadrul ceremoniei, mirii au făcut schimb de verighete

Edward Smith s-a însurat cu maşina lui în 1980

CLIIMA20130704_0143_1.jpg

În cadrul ceremoniei, mirii au făcut schimb de verighete

Strania ceremo­nie s-a ţinut la 17 ­iunie, în prezenţa a 14 martori şi a unui primar. Deşi legătura dintre o femeie şi un pod nu e deloc obişnuită, nunta s-a ţinut după obiceiuri tradiţionale: mireasa a purtat o rochie albă şi a ţinut în mână un buchet de flori. Vestea proastă e că relaţia lor nu este recunoscută nicăieri în Franţa.

„Podul meu înţelege că eu iubesc şi alte construcţii asemănătoare, dar şi bărbaţi. Dragostea noastră îmbrăţişează formele de relief şi este întreţinută de râul ce curge pe sub corpul soţului meu", a zis ea. Chiar dacă soţul este supranumit "Podul Diavolului", femeia spune că e mândră că soţul ei "trăieşte" de 600 de ani şi că va mai trăi încă pe atât.

Loading...