Aruncă milioane de dolari pentru mofturile fetelor sale

Ultima actualizare:

    Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone

Unul dintre cei mai cunoscuţi miliardari ai lumii, Bernie Ecclestone (82 de ani), are excentricităţile sale. El e în stare să cheltuie oricât din averea de 4,2 miliarde dolari, pentru fiicele lui, Petra şi Tamara!

În vârstă de 28 de ani, Tamara este fiica cea mare a magnatului de la Formula 1, şi e mereu în "război" cu sora ei mai mică, Petra, de 23 de ani, nu cumva să-i cumpere acesteia tăticul o casă mai mare ca a sa. Şi cum miliardarul i-a cumpărat Petrei, în iunie 2011, Palatul Spelling, pentru ca dulăii ei să aibă loc destul ca să se joace în voie, Tamara s-a ambiţionat şi i-a cerut să-i cumpere "ceva şi mai şi".

simeon stalpnicul png

Proprietatea Spelling are 18.000 mp şi a fost cumpărată pentru fiica cea mică

simeon stalpnicul png

Proprietatea Spelling din Holmby Hills are 18.000 de metri pătraţi, 14 dormitoare şi un garaj în care pot să stea 100 de automobile. Ecclestone l-a cumpărat de la văduva lui Aaron Spelling, producătorul serialelor "Beverly Hills 90210", "Îngerii lui Charlie" sau "Dinastia". Palatul l-a costat pe "tăticuţul miliardar" 84 de milioane $.

simeon stalpnicul png

Tamara l-a sunat, recent, şi i-a reproşat că şi câinii ei suferă din lipsă de spaţiu de joc. S-a prefăcut un pic că boceşte şi "tăticuţul" a fost foarte impresionat şi i-a promis că îi va cumpăra şi ei Palatul La La land, catalogat în 2008 de Forbes drept "cea mai scumpă casă din lume". Construit după modelul Palatului Versailes, din Franţa, acesta costă 125 de milioane de dolari.

Proprietatea deţinută de Suzanne Saperstein are 20.000 de metri pătraţi, 12 dormitoare, 15 băi, sală de cinema de 50 de locuri şi va oferi un spaţiu suficient de distracţie pentru dulăii surorii mai mari. Petra are cinci câini care se bucură de cel mai mare răsfăţ pe proprietatea Spelling, unde li se cumpără hrana cea mai bună şi jucării canine sofisticate. Tamara are şi ea 5 câini şi 5 pisici care abia aşteaptă să se lăfăie pe proprietatea din Beverly Hills.

Petra, 23 de ani

simeon stalpnicul png

Tamara, 28 de ani

simeon stalpnicul png

Bernie a divorţat de două ori

Bernie Ecclestone a fost căsătorit de 3 ori. Din prima căsnicie, cu Ivy, are o fiică numită Deborah, care nu se bucură de atenţia sa, precum Tamara şi Petra. S-a căsătorit apoi cu Slavica, o croată care le-a născut pe preferatele sale, Tamara şi Petra. Slavica a divorţat de miliardar în 2008. Magnatul s-a căsătorit apoi cu Fabiana Flosi, cu 45 de ani mai tânără decât el, în aprilie 2012.

Fişă de miliardar

Născut în 1930, în Suffolck, Marea BritanieAfaceri: Formula 1Companii: Formula One Management, Formula One Administration & Formula One Constructors AssociationAvere: 4,2 miliarde dolari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net