Experienţă teribilă pentru o pacientă: s-a trezit din anestezie, în mijlocul operaţiei

Ultima actualizare:

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova este în criză de medicamente mai tot timpul. Doctorii spun că nu au la îndemână nici cel mai banal antibiotic, pe care să-l folosească, la nevoie. Cei mai disperaţi sunt chirurgii, care se dau de ceasul morţii, când vine vorba să intre în sala de operaţie.

"Nu avem anestezii, diazepam, Tador, seruri, Papaverină sau antibiotice. Pacienţii vin furioşi la noi că îi punem să le cumpere, dar nu avem ce face. Nu noi asigurăm spitalul cu cele necesare", ne-a spus, în această dimineaţă, un chirurg de la Spitalul Nr 1.

A auzit ce vorbea chirurgul, în timpul operaţiei

Medicul ne-a mărturisit una dintre experienţele petrecute la începutul săptămânii, când o pacientă, trecută de 40 de ani, a deschis ochii în timpul intervenţiei chirurgicale. Specialistul a refuzat să-i fie făcut public numele, pe motiv că "dacă aud cei din conducerea spitalului, nu-mi mai dau nimic iar pacienţii n-or să mai calce în secţia mea, chiar dacă eu nu am nicio vină în această problemă", a subliniat acesta.

"Intrasem în sală, ca de obicei, pentru un caz grav, o intervenţie deosebită la nivelul abdomenului. Când am tăiat cu bisturiul şi am văzut ce urât arăta formaţiunea, care era canceroasă, am zis «Ce urât arată!...». Atunci pacienta a deschis ochii şi m-a aţintit cu privirea. Avea o teamă şi începuseră să-i tremure buzele. Am rămas stană de piatră", ne-a povestit chirurgul, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Vezi pe adevărul.ro continuarea acestei experienţe îngrozitoare atât pentru pacient cât şi pentru medic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net