Violator periculos in Bucureşti! Îşi ataca victimele pe stradă cu cuțitul

violator.jpg

violator 61 de ani
Un bărbat din Capitală a fost prins în flagrant în timp ce obliga victima să întrețină raporturi sexuale

Un bărbat din Capitală a fost prins în flagrant în timp ce obliga victima să întrețină raporturi sexuale. Sâmbăta, 23 februarie, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au identificat şi depistat un bărbat în vârstă de 61 ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de viol și tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 23.02.2019, în jurul orei 00.15, Secția 5 Poliție a fost sesizată de către o tânără de 34 ani, cu privire la faptul că în seara zilei de 22 februarie, după ce ieșit de la metrou, a fost acostată de un bărbat, care sub amenințare cu un obiect tăietor - înțepător, a condus-o într-o baracă de pe un teren viran,  unde a fost agresată fizic şi obligată să întrețină raporturi sexuale cu acesta.


 În urma investigațiilor efectuate, în noaptea de 22/23 februarie, bărbatul a fost prins în flagrant de către polițiști ai Sectorului 1, în timp ce agresa fizic o altă victimă, în vârstă de 27 ani,  obligând-o să întrețină raporturi sexuale într-o clădire dezafectată, de pe un alt teren viran, tot din sectorul 1.


De asemenea, bărbatul ar fi deposedat victima de suma de 500 euro, bani ce au fost găsiți asupra sa în momentul depistarii. Suspectul, pe nume Fentzel Iulian, a fost condus la Serviciul Investigații Criminale din cadrul Sectorului 1 Poliție, pe numele acestuia fiind deschis dosar penal pentru două infracțiuni de viol si tâlhărie calificată.


Față de bărbatul de 61 de ani a fost dispusă măsura reținerii, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Din surse judiciare am aflat că agresorul a fost eliberat condiționat în noiembrie 2018. Avea un rest de pedeapsă de 1000 de zile.

Loading...