VIDEO Urmările furtunii. O antenă GSM uriașă a căzut peste două locuinţe, două persoane fiind rănite

Ultima actualizare:

O furtună puternică a afectat, miercuri seară, zona de sud a ţării, cu ploi torenţiale, vânt puternic şi descărcări electrice. În Capitală a fost emis mesaj Ro-Alert în urma Codului portocaliu, valabil până la ora 23:30. Furtuna a fpcut și victime, și pagube materiale. În București, o antenă GSM de mari dimensiuni a căzut peste două locuinţe, două persoane fiind rănite.

Două persoane au fost rănite miercuri noapte în București după ce o antenă GSM a căzut peste două locuinţe de pe calea Giuleşti, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), după furtuna violentă care a lovit Capitala.Una dintre victime, o femeie de 70 de ani, a fost transportată cu o autospecială SMURD la Spitalul Militar. A doua victimă, o femeie de 90 de ani, a fost transportată la o unitate medicală de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Schelă desprinsă de pe fațada unei clădiri

Tot în noaptea de miercuri spre joi, o schelă s-a desprins parţial de pe faţada unei clădiri de pe Bulevardul I.C. Brătianu, traficul rutier fiind restricționat în zonă. La faţa locului acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, precizează ISUBIF. Reamintim că miercuri seară în București a fost în vigoare un Cod portocaliu de vijelii cu rafale de peste 70 - 75 km/h până la ora 23.30. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net