VIDEO Urmările furtunii. O antenă GSM uriașă a căzut peste două locuinţe, două persoane fiind rănite

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

O furtună puternică a afectat, miercuri seară, zona de sud a ţării, cu ploi torenţiale, vânt puternic şi descărcări electrice. În Capitală a fost emis mesaj Ro-Alert în urma Codului portocaliu, valabil până la ora 23:30. Furtuna a fpcut și victime, și pagube materiale. În București, o antenă GSM de mari dimensiuni a căzut peste două locuinţe, două persoane fiind rănite.

Două persoane au fost rănite miercuri noapte în București după ce o antenă GSM a căzut peste două locuinţe de pe calea Giuleşti, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), după furtuna violentă care a lovit Capitala.
Una dintre victime, o femeie de 70 de ani, a fost transportată cu o autospecială SMURD la Spitalul Militar. A doua victimă, o femeie de 90 de ani, a fost transportată la o unitate medicală de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Schelă desprinsă de pe fațada unei clădiri

Tot în noaptea de miercuri spre joi, o schelă s-a desprins parţial de pe faţada unei clădiri de pe Bulevardul I.C. Brătianu, traficul rutier fiind restricționat în zonă. La faţa locului acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, precizează ISUBIF. Reamintim că miercuri seară în București a fost în vigoare un Cod portocaliu de vijelii cu rafale de peste 70 - 75 km/h până la ora 23.30.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul