VIDEO Potop în București, după codul portocaliu și mesaj Ro-Alert pentru cetățeni. Actorul Adrian Văncică a filmat străzile inundate

Ultima actualizare:

    Cod portocaliu de ploaie torențială în București. Au fost inundate străzi și bulevarde foto: captură Digi24
Cod portocaliu de ploaie torențială în București. Au fost inundate străzi și bulevarde foto: captură Digi24

ANM a emis o avertizare de cod portocaliu de ploi torențiale pentru Municipiul București, joi, 11 iunie, până la ora 19:00. Mai multe străzi și bulevarde din Capitală au fost inundate după căderea masivă a precipitațiilor.

“COD PORTOCALIU - Interval de validitate: 2021-Jun-11 18:10 -> 2021-Jun-11 19:00. Fenomene meteorologice așteptate: averse care vor depăși 20...25 l/mp - în ultima oră s-au cumulat îndeosebi în sudul și estul Municipiului peste 25 l/mp. Fenomene asociate: descărcări electrice, scurte intensificări ale vântului, grindină de mici dimensiuni. Zona afectată: Municiul Bucureşti”, arată informarea ANM, potrivit Digi24. De asemenea, a fost transmis și un mesaj RO Alert pentru atenționarea locuitorilor din București.

Străzi și bulevarde, mai ales din sudul și estul Capitalei, au fost fost inundate, circulația fiind îngreunată. Actorul din Las Fierbinți, Adrian Văncică, a filmat și a publicat pe Instagram o imagine cu potopul din Capitală. "Dacă nici acu nu se face porumbu’ atunci cand?", a fost comentariul lui, în glumă.

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net