VIDEO Femeie de 43 de ani, agresată sexual în scara blocului ziua în amiaza mare. Atacatorul, prins după 6 luni

Ultima actualizare:

    Agresorul sexual are 33 de ani și a fost reținut de polițiști pe 6 ianuarie
Agresorul sexual are 33 de ani și a fost reținut de polițiști pe 6 ianuarie

O femeie de 43 de ani din Capitală a fost agresată sexaul într-o scară de bloc din sectorul 6 de un individ. Totul s-a petrecut în vara trecută, iar acesta a fost reținut de polițiști ieri, pe 6 ianuarie.

Cercetările au fost declanşate pe 22 iulie 2020, când poliţişti ai Secţiei 21 au fost sesizaţi de către o femeie de 43 de ani cu privire la faptul că în jurul orei 14.00 a fost agresată sexual.

Aceasta se afla în scara blocului unde locuiește, în momentul în care un bărbat necunoscut a intrat după ea, iar când urca scările, a atins-o cu mâna în zona intimă, după care a fugit. Oamenii legii l-au prins pe individ după șase luni.

”În urma activităţilor informativ-operative şi cu sprijinul unui poliţist din judeţul Giurgiu, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei. Astfel, în cursul zilei de ieri (n.r. 6 ianuarie), a fost pus în aplicare un mandat de aducere, acesta fiind depistat la domiciliu şi condus la audieri. În baza probatoriului administrat, pentru bănuit a fost emisă ordonanța de reținere pe o perioadă de 24 de ore”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, cu cel în cauză în stare de reţinere, ulterior, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net