Un comisar-șef din București a fost acuzat că a agresat sexual o colegă. A fost reținut, dar eliberat rapid

studenta-agresata.jpg

Studenta din Câmpina l-a acuzat pe comisarul-șef din Centrul Vechi de agresiune sexuală
Foto: Arhivă personală

Un agent de poliţie din Bucureşti a fost reţinut pentru agresiune sexuală, după ce victima, o tânără absolventă de la Școala de Poliție, a reclamat incidentul, despre care ea susține că s-ar fi petrecut chiar în mașina poliției.

Polițistul, în vârstă de 28 de ani, lucra la postul din Centrul Vechi al Capitalei, iar studenta de la Școala de Poliție din Câmpina venise la București pentru un stagiu de practică, el fiind îndrumătorul acesteia. 

Totul s-ar fi petrecut chiar în mașina poliției, începutul lunii septembrie, în data de 4, în autospecială, unde polițistul ar fi agresat-o sexual pe colega lui. Tânăra din Câmpina a reclamat întregul incident la Poliția Capitalei. Potrivit Observator.tv însă, studenta, Lăcrămioara Reuț, a fost amenințată că nu va primi atribuții de serviciu dacă nu va accepta avansurile comisarului-șef, pe numele lui Gheorghe Ionaşcu, şef al Biroului de ordine publică din cadrul secţiei de poliţie din Cetrul Vechi, iar acest lucru s-ar fi desfășurat pe o perioadă de mai multe luni. 

lacramioara-reut2.jpg

Studenta susține că a fost amenințată și agresată de colegul ei, pe numele căruia a depus plângere penală
Foto: Arhivă personală

Un comisar-șef din București a fost acuzat că a agresat sexual o colegă

Imediat după agresiune, polițistul a cerut să fie transferat la Poliția din Teleorman, fără a oferi prea multe argumente. A spus că nu își mai dorește să lucreze la postul din Centrul Vechi al Capitalei. Transferul a fost aprobat, iar între timp studenta a depus plângere penală împotriva lui. 

Polițiștii de la Biroul pentru agresiuni sexuale - un birou nou înființat - au pornit pe firul acestui caz și se pare că au descoperit nu numai că e adevărat tot ceea ce a povestit studenta, dar și că un alt coleg al polițistului incriminat ar fi încercat să-l acopere și ar fi mințit la audieri. Acesta a fost pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă.

Dosarul urmează să fie trimis în instanță cât de curând, iar polițistul detașat între timp la Teleorman să fie judecat pentru agresiune sexuală, notează Digi 24. Până atunci însă, polițistul de 28 de ani a fost eliberat, după ce a petrecut o noapte în arest, relatează aceeași sursă. În urma scandalului, agenta de poliție agresată a cerut să fie transferată în Suceava.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1