Un câine Amstaff, lăsat liber, atac violent în plină stradă!

Ultima actualizare:

    Amstaff-ul a atacat violent un căţel care a scapat ca prin minune cu viaţă Foto: captură video
Amstaff-ul a atacat violent un căţel care a scapat ca prin minune cu viaţă Foto: captură video

Un câine de luptă a atacat un căţel care se afla cu stăpâna la plimbare, iar femeia a scăpat ca prin urechile acului fără să fie muşcată. Au intervenit și trecătorii pentru a încerca să îl separe pe câinele agresiv de căţelul atacat. Oamenii s-au pentru a separa câinele din rasa Amstaff, care îşi încleştase colţii, decelălalt animal.

Scenele şocante s-au petrecut pe o stradă dintr-o zonă centrală a Bucureştiului, pe strada Căluşei, în apropierea Liceului Iulia Haşdeu, iar clipul video care a surprins atacul câinelui aparţind rasei Amstaff a fost încărcat pe pagina personală de Facebook de către campioana României la popice, Elisabeta Badea.

Imaginile surprinse de către Elisabeta Badea au un puternic impact emoţional. O femeie îşi plimba liniştită câinele atunci când observă că un alt patruped din rasa Amstaff se apropie în fugă de ea. Speriată, dar dorind să apere animalul şi-a luat câinele în braţe şi l-a urcat pe capota unei maşini parcate în jur. Amstuff-ul sare şi îl trage pe căţelul speriat în jos, urmând o încleşare dramatică. Femeia se luptă cu Amstaff-ul pentru a-şi scoate câinele din colţii acestuia, soseşte şi stăpâna câinelui de luptă care începe să-l biciuiască cu lesa pe care o ţinea în mână. În ajutorul femeilor sare şi un bărbat care observase cele întâmplate şi a adus o găleată de apă ca s-o arunce pe Amstaff. Un şofer opreşte maşina şi timp de aproape 4 minute mai multe persoane încearcă să oprească atacul câinelui. În cele din urmă, câinele atacat a fost scos viu din colţii Amstaff-ului, dar a suferit răni serioase şi necesită îngrijiri mediale.

Femeia care însoţea Amstaff-ul susţine că nu este proprietara animalului

Turcu Veronica, proprietara câinelui atacat a fost contactată de către Digi 24 şi a povestit care a fost firul evenimentelor. Femeia a povestit că cea care însoţea Amstaff-ul susţine că nu este proprietara acestuia."Ea susține că nu, dar eu am văzut la vreo 30 de metri înainte să înceapă atacul câinelui, era la vreo 30 de metri în josul străzii. Și a strigat ține câinele că ăsta ți-l omoară. Avea o lesă. Până să apuce ea să vină, câinele a ajuns la noi și mi l-a tras de pe o mașină pe care apucasem să îl urc și mi l-a apucat de gât, a ajuns și doamna care a început să dea în el ca cu aghiasmă, că nu avea ce să îi facă. Eu strigam la ea de ce nu îți ții câinele și ea mi-a zis că nu e al ei. Poate nu o fi al ei personal. După ce ne-au salvat 2 muncitori, ea l-a luat în lesă. Pornind de la ea, poliția o să afle cine e stăpânul. Muncitorii mi-au spus că au pregătit o rangă și în momentul în care s-a îndepărtat cu câinele, acesta s-a repezit către o mamă cu un copil în brațe. Muncitorul a spus că dacă se mai apropia îl lovea cu ranga. Câinele e un pericol", a povestit, şocată, Turcu Veronica, potrivit digi24.  

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net