Un bărbat a tras cu pistolul într-un tramvai cu călători, în București

Ultima actualizare:

    Un proiectil a intrat pe un geam și a ieșit pe geamul din partea opusăfoto: Digi24
Un proiectil a intrat pe un geam și a ieșit pe geamul din partea opusăfoto: Digi24

Un bărbat aflat pe trotuar a tras cu u n pistol spre un tramvai care circula pe Șoseaua Viilor, către Calea Progresului, în București. Incident a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 10, într-un tramvai de pe linia 7. Din fericire, niciun călător nu a fost rănit.

Împușcăturile au fost raportate prin apel la 112.

Potrivit primelor informații, un bărbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul în direcția tramvaiului. Un proiectil a intrat pe un geam și a ieșit pe geamul din partea opusă.

Nu au fost călători răniți în urma incidentului, conform Digi24. Mai multe echipaje de poliție au sosit la fața locului.

Ce spune Poliția despre tramvaiul atacat cu focrui de armă

"În această dimineață a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe Șoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului - traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită.

La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea.

Cercetările sunt efectuate de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net