Un bărbat s-a aruncat în gol de pe acoperișul unui cămin din București, după ore de negocieri cu salvatorii!

barbat-acoperis-cladire.jpg

Un bărbat s-a aruncat de pe un cămin
Tânărul s-a aruncat în gol după două ore de amenințări
Foto: observatornews.ro
Citeste tot despre: 

Scene terifiante în Capitală! Un bărbat de aproximativ 25 de ani, care amenința că se aruncă de pe acoperișul unei clădiri cu patru etaje, pe Strada Lăcrămioarei din București, a sărit în cele din urmă în gol.

UPDATE: Manevrele de resuscitare au eșuat. Tânărul a murit.

"Am încercat să amplasăm aceste saltele, dar persoana era foarte, foarte suspicioasă, se uita tot timpul stânga-dreapta, se uita în jos. Ne-a cerut, și am și făcut asta, în momentul în care am venit cu scara nu am reușit să o calăm din primele clipe pentru că a zis că se aruncă. (...) Dacă exista o fărâmă ca persoana să dorească să fie salvată, ca noi să putem să acționăm, acționam", au declarat reprezentanții ISU, prezenți la fața locului, potrivit Digi24.

Tânărul a sărit de pe acoperișul clădirii, după aproape două ore de amenințări. Paramedicii au început manevrele de resuscitare la fața locului. Tânărul ar fi avut probleme pe plan sentimental, fiind părăsit de iubită. Nu a avut revendicări materiale, relatează observatornews.ro. La fața locului au sosit mai multe echipaje de intervenție, inclusiv cu o autospecială tip punct de comandă. Bărbatul nu a putut fi convins să se dea jos în siguranță de pe clădire.

Acea clădire este un cămin privat, în care locuiesc mai mulți studenți. Întreaga zona a fost împânzită de pomperi, polițiști și ambulanțieri.

barbat-acoperi.jpg

Un bărbat s-a aruncat de pe un cămin
Bărbatul nu s-a lăsat convins să coboare în siguranță
Foto: observatornews.ro
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1