Un bărbat s-a aruncat de la un etaj al Hotelului Intercontinental

inercontinental_sinucidere.jpg

s-a aruncat de pe intercontinental
Un bărbat s-a aruncat de la un etaj al Hotelului Intercontinental

Poliția Capitalei a fost sesizată că o persoană s-a aruncat de la mare înălțime, de la un etaj al Hotelului Intercontinental.

Din primele informații, ar fi vorba despre un bărbat, declarat mort la fața locului de echipajul de prim ajutor, conform a1.ro. Potrivit aceleiaşi surse motivul pentru care bărbatul şi-a pus capăt zilelor ar fi fost o ceartă telefonică pe care a avut-o cu soţia sa. După discuţia aprinsă purtată cu partenera de viaţă, l-ar fi apelat pe tatăl său pentru a-l anunţa că nu mai doreşte să trăiască. Panicat, tatăl bărbatului a solicitat ajutorul personalului. 

Se bănuiește că bărbatul s-a aruncat de la etajul cincisprezece, după ce, cu doar câteva ore mai devreme, închiriase o cameră. Angajaţii hotelului au pătruns în camera, pe care au găsit-o goală. În schimb, ferestrele erau larg deschise. Corpul tânărului a fost căzut pe terasa de la etajul trei al clădirii. 

Cazul a fost preluat de Compartimentul Morți Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor care au condus la decesul acestuia. Cadavrul a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Loading...