Un bărbat din București şi-a ucis soţia în cea de-a doua zi de Paște, după care a dispărut. Cum a fost prins

barbat-crima.png

Foto: Sindicatul Europol
Citeste tot despre: 

Un bărbat a sunat la 112 pentru a anunţa că un vecin i-a spus că şi-a ucis soţia, după care a dispărut. Sindicatul Europol afirmă, referitor la capturarea bărbatului care şi-a ucis soţia, într-un bloc din cartierul Ferentari din Bucureşti, că el a fost observat de o patrulă de ordine publică, în timp ce era singur pe stradă, având urme de sânge la mână. Poliţiştii i-au luat cuţitul pe care îl avea la el, "cu care cel mai probabil a şi săvârşit fapta", arată sindicatul.

„Astăzi, în jurul orei 13.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că un vecin i-a anunţat că şi-a lovit soţia şi că aceasta a decedat. Ulterior, bărbatul a plecat într-o direcţie necunoscută. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje de prim ajutor, fiind confirmat decesul femeii”, transmite Poliţia Capitalei.

Bărbatul și-a ucis soția în cea de-a doua zi de Paște

Cercetările sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul. Cadavrul urmează să fie ridicat şi transportat la INML pentru necropsie.

Bărbatul în cauză a fost depistat, pe stradă, de către poliţişti din cadrul Secţiei 19. Acesta a fost condus, pentru audieri, la sediul Serviciului Omoruri.

„În această după amiază în cartierul Ferentari, un bărbat şi-a omorât soţia într-un impuls de nervozitate şi cel mai probabil fiind sub efectul consumului de alcool. Fapta a fost sesizată la 112 de către un vecin căruia i s-a lăudat bărbatul că şi-a ucis soţia", au explicat reprezentanţii Sindicatului Europol, pe Facebook.

„La câteva ore de la comiterea faptei, o patrulă de ordine publică de pe raza Secţiei 19, a observat un bărbat singur pe o stradă, care avea urme de sânge la mână. Poliţiştii l-au interceptat, l-au imobilizat, l-au deposedat de un cuţit pe care îl avea asupra sa, cu care cel mai probabil a şi săvârşit fapta şi l-au condus la unitatea de poliţie în vederea predării acestuia către Serviciul Omorului din cadrul Poliţiei Capitalei", a adăugat sursa citată, potrivit news.ro.

Loading...