Un bărbat din București și-a omorât mama de 74 de ani. Arma crimei: cuptorul cu microunde

politie.jpg

masina de politie
Polițiștii au ajuns la apartamentul femeii de 74 de ani și au constat decesul acesteia

Crimă șocantă în Capitală! Un bărbat de 46 de ani și-a ucis mama de 74 de ani. Acesta a folosit cuptorul cu microunde din bucătărie pentru a pune capăt zilelor femeii.

Vecinii au auzit ţipere şi au sunat la 112. Poliţiştii ajunşi la apartamentul din sectorul 1 au descoperit că aceasta fusese lovită cu aparatul electrocasnic până când a rămas fără suflare, anunță Antena 3.

”În această seară, prin apel 112, o persoană a sesizat ca într-un apartament vecin se aude scandal între cele două persoane care locuiesc acolo, mamă şi fiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 1, care, cu  sprijin  din partea colegilor de la pompieri (descarcerare), au spart uşa apartamentului şi au patruns în locuinţă. În interior au găsit, decedată, o femeie de 74 de ani, precum şi pe fiul acesteia, de 46 de ani.”, a transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri și sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. În cauză, s-a deschis dosar penal pentru omor, potrivit Poliției Capitalei.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1