Cine este angajatul Primăriei Sectorului 1 depistat pozitiv cu Covid-19. Ce spune primarul Dan Tudorache despre această situație

Ultima actualizare:

    Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, spune despre subalternul său că este asimptomatic
Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, spune despre subalternul său că este asimptomatic

Un angajat al Primăriei Sectorului 1 a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Anunțul a fost făcut, sâmbătă, 11 iulie, de reprezentanții instituției pe site. Primarul Dan Turodache ne-a confirmat astăzi că este vorba despre o persoană care lucrează la Biroul de Presă al instituției, asttel că jurnaliștii acreditați au fost chemați pentru a fi testați.

Coronavirusul a ajuns la Primăria Sectorului 1! Un angajat, care nu lucreză cu publicul, a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

”Ne gândim la siguranța dumneavoastră și a angajaților noștri și luăm toate măsurile de protecție necesare. În decursul acestei săptămâni, un angajat al instituției noastre a fost confirmat pozitiv la testul de infectare cu Coovid-19. Precizăm că sarcinile de serviciu ale colegului nostru nu implică interacțiunea directă cu cetățenii. Până la această oră, au fost luate măsuri de izolare la domiciliu a contacților direcți (din biroul în care și-a desfășurat activitatea, dar și al altor persoane care au fost considerate contacți) și urmează ca aceștia să fie testați. Am continuat dezinfecția prin nebulizare a tuturor spațiilor clădirii și respectăm cu strictețe măsurile impuse de autorități. Suntem alături, de la distanță, de colegul nostru și îi urăm însănătoșire grabnică!”, au transmis autoritățile locale.

Potrivit primarului sectorului 1, Dan Tudorache, angajatul lucrează la Biroul de Presă al instituției și este asimptomatic. ”A contactat virusul de la soția lui și marți și-a făcut testul și este pozitiv. Toți colegii din birou se află în izolare și urmează să fie și ei testați luni. Îi testăm și pe jurnaliști la Complexul Caraiman astăzi (n.r. 12 iulie). Eu mă simt bine, nu am intrat în contact cu subalternul meu, dar mă voi testa și eu”, a declarat pentru Click! primarul sectorului 1. Angajatul nu se află internat.

Ultima raportare oficială arăta că 32.079 de persoane au fost confirmate cu coronavirus în țara noastră. Dintre acestea 23.613 au fost externate și doar 21.414 șii 1.793 asimptomatice, externate la 10  zile.

Totodată, 406 pacienți au plecat din spital la cerere, deși nu erau vindecați. În Capitală, sunt 3.761 de cazuri. 

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net