Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, testat pozitiv pentru coronavirus

Ultima actualizare:

    Traian Berbeceanu a fost testat pozitiv pentru noul virus Sursă foto: Inquam Photos
Traian Berbeceanu a fost testat pozitiv pentru noul virus Sursă foto: Inquam Photos

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat luni, 30 noiembrie, că este este în izolare la domiciliu de mai multe zile, după ce a fost testat pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus.

Traian Berbeceanu precizează că a cerut sa fie testat, după ce mai multi angajați din Prefectură Capitalei s-au infectat cu SARS-CoV-2."Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deși am fost testat pozitiv. Nu am simptome, iar analizele și CT-ul au dat rezultate foarte bune. Am respectat regulile de distanțare fizică, am purtat mereu mască de protecție și totuși m-am contaminat. Însă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat că încărcătura virală să fie mică și să fac o forma ușoară a bolii. Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai multi colegi din Prefectură", explică Berbeceanu pe Facebook.

Prefectul Capitalei spune că instituția pe care o conduce funcționează în regim normal, iar el lucrează cu cei trei subprefecți. ”Îmi desfășor activitățile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecți, sunt conectat la toate activitățile iar Instituția Prefectului Municipiului București funcționează în parametri normali”, a mai scris prefectul Capitalei.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net