Teatrul Notarra își redeschide porțile după șase luni de pauză. Ce spectacole poți vedea în septembrie

teatrul_nottara_bulevardul_magheru_bucuresti.jpg

teatrul nottara
Teatrul Nottara își redeschide porțile
Sursă foto: Arhivă Click!

Vești bune pentru iubitorii teatrului! După de 6 luni în care activitatea a fost total întreruptă sau spectacolele s-au jucat doar în aer liber, în cadrul unei stagiuni estivale, Teatrul Nottara reia reprezentațiile în cele două săli din Bulevardul Magheru, se arată într-un comunicat emis luni, 7 septembrie.

Primul spectacol programat la Sala Horia Lovinescu este Oglinda neagră, vineri, 18 septembrie, de la ora 19.00. Montarea după texte de I.L.Caragiale este o poveste muzicală de Cristina Juncu, pe beat-uri de Sever Bârzan și Iulian Sfircea. Protagoniști: Rareș Andrici, Mihaela Subțirică, Vlad Bălan, Cristina Juncu, Crenguța Hariton, iar scenariul este semnat de Vlad Bălan și Cristina Juncu.

Iată ce spectacole veți putea vedea la Teatrul Nottara în luna septembrie 

  • Sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 19.00, este programat, la Sala George Constantin, spectacolul Citadela, în regia Ligiei Ciornei.
  • Dumincă, 20 septembrie, de la ora 19.00, se joacă Thailanda de Dimitris Kechaidis și Eleni Chaviara, montare semnată de Alexandru Jitea. Din distribuție fac parte: Andreea Măcelaru Șofron, Victoria Cociaș, Cristina Stoica Ivanciuc, iar scenografia este semnată de Ștefan Caragiu.
  • În 26 septembrie, la Sala Horia Lovinescu, iubitorii de teatru pot vedea Efecte colaterale. În distribuție: Alexandru Repan, Vlad Zamfirescu, Șerban Gomoi, Dan Bordeianu, Luminița Erga, Nadiana Sălăgean, Ioana Calotă, Laura Vasiliu, Diana Roman. Toate evenimentele se vor desfășura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1